26 Nisan 2024 Cuma

EN ACIKLI ÖLÜM

Senir'de hayatını kaybeden iki karı kocanın hikayesi, bütün kasabayı ağlattı.

Isparta

'GİDERKEN BENİ DE GÖTÜR'

 

Isparta'nın Senir Kasabası'nda çok sevilen Terzi lakaplı Hasan Özcan ve eşi Rahime Özcan, her kula nasip olmayacak şekilde birlikte Hak'a yürüdüler. Rahime Özcan, eşi Hasan Özcan'a evlendiklerinden beri hep;'Hasan, giderken beni de götür. Ben sensiz yapamam' diyordu. Bu iki çifti gören, konuşmalarını duyan herkes te imrenerek bakıyordu.

 

KAVGA ETTİKLERİNİ GÖREN OLMADI

 

İki çiftin birbirlerine öylesine saygısı vardı ki, Senir Kasabası'nda onların tartışdığını, birbirlerine bağırdıklarını hiç kimse görmedi. Her daim Hasan Özcan; Bey, Rahime Özcan'da evlerinin hanımıydı. Hiçkavga etmediler, hatta kasaba halkı onları başkalarına örnek gösteriyordu.

 

HASAN ÖZCAN ÖLDÜ

 

Geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde Hasan Özcan hayatını kaybetti. Hiç kimseye zararı olmayan, kimsenin işine karışmayan, bütün kasaba halkının sevdiği Hasan Özcan, hayata gözlerini yumdu. Öğle namazı öncesi selası verildi, yıkadılar ve öğlen namazından sonra Senir kabristanlığına defnetmeye gittiler.

 

KASABA HALKI ŞOK OLDU

 

Cenazeyi tam mezara indirirlerken, kasabadan bir haber geldi. 'Giderken beni de götür, ben sensiz yapamam' diyen Hasan Özcan'ın hanımı Rahime Özcan, hayatını kaybetti. Bütün kasaba halkı şok oldu. Hasan Özcan defnedilirken, eşi Rahime Özcan'ın selası verildi. Öğle namazından sonra birisi, ikindi namazından sonra diğeri yan yana toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

başınız sağ olsun

06 Ocak 2015 Salı 21:31

allah ahirette mekanını cennet eylesin.bu arada allah herkese böyle güzel evlilik nasıp etsin

Hatice çolak

28 Kasım 2014 Cuma 09:50

Herkeze nasip olmuyor işte böyle evlilik

HİLAİ YILDIZ

28 Aralık 2014 Pazar 16:47

ALAKASIYOK

ALİ MADEN

17 Kasım 2014 Pazartesi 09:30

ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.HAYAT ARKADAŞLIĞI BU OLSA GEREK

kalp gözü

29 Ekim 2014 Çarşamba 17:25

allah herkese böyle huzur içinde ölüm nasip etsin inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR