29 Mart 2024 Cuma

EN ACI SİREN

EN ACI SİREN

Isparta

 

Isparta İtfaiye Müdürlüğü personeli Barış Çetiner (40)geçirdiği kalp rahatsızlığı dolayısıyla hayatını kaybetti. İtfaiye Müdürlüğü önünde bir tören düzenlenirken, kılınan cenaze namazının ardından Çetiner’in cenazesi toprağa verilmek üzere Senirkent İlçesi’nin Büyükkabaca beldesine gönderildi.

 

1998 yılında Isparta Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Büyükkabaca’nın Karşı Mahallesi’nde doğan Barış Çetiner, belediyedeki diğer birimlerde yaptığı 4 yıllık görevinin ardından 5 Şubat 2002 tarihinde İtfaiye Müdürlüğü’nde itfaiye eri olarak göreve başladı.


Görevini başarıyla yürütürken, 1 Aralık 2014 Pazartesi günügörevi başındayken kalp rahatsızlığı geçiren İtfaiye Eri Barış Çetiner,Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Barış Çetiner 2 Aralık 2014 tarihindekurtarılamayarak vefat etti.

 

Vefat haberinin ardından Isparta Belediyesi çalışanları veailesi ile yakınları hüzne boğulurken, merhum Barış Çetiner için Ispartaİtfaiye Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. Sabah saatlerinde SDÜ Araştırma veUygulama Hastanesi morgundan ailesi ve mesai arkadaşları tarafından alınan veitfaiye aracı ile sirenler eşliğinde son görev yaptığı İtfaiye Müdürlüğü’nünmerkez binasına getirilen Barış Çetiner için burada bir tören düzenlendi.









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR