28 Mart 2024 Perşembe

EMNİYET TRAVESTİ OLAYINA EL ATTI

EMNİYET TRAVESTİ OLAYINA EL ATTI

Isparta

Gölcük yolu Asri Mezarlık kavşağında akşamları ortaya çıkan travestilerin haber yapılmasının ardından emniyet ekipleri her gün gece devriyeye çıktı. Yol üzerinde artık hiçbir şekilde travesti olmadığı anlaşıldı. 

Asri Mezarlık Kavşağı'nda akşamın ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan travestiler yol üzerinde iş kovalıyor haberlerinin ardından Emniyet ekipleri her gece devriye atmaya başladı. Şuana kadar herhangi bir travestinin o yolda bulunmadığı öğrenildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

travestiyim

22 Temmuz 2017 Cumartesi 12:32

ulan karacahiller insanların yaşama hakkı var herkes evinde canı ne isterse onu yapar hane ****liği die bişe var kimseyi rahatsız etmeden isteyen istediğini yapar geceleri evlerinden çıkmayın meknlarda yedirin içtirin sonrada yorum yapın ya bi s... gidin

Işıl

02 Temmuz 2016 Cumartesi 13:36

Bizim gördüklerimiz neydi o zaman

Savlı

01 Temmuz 2016 Cuma 23:34

Yakalarsan yazarsin memur amca yakalayamazsan plaka yok kendi evine gönder cezayi plakalari sokuyorum benzin gazi fulleyorum ceza yiceme ehliyetimi kaptirip arabami kaptirip piskoteknikle ugrascama ortaligi yarar gecerim adaletin olmadigi yerde herkes sucludur inadina yan yan asla vazgeciremezsin vitesi 1 den 2 ye gecmesini donuyorum kimin hosuna kikin zoruna varsa otesi onuda yasarim tum tofaşcilar selam olsun savli akif bir dört inadina yan gardassss

facebook

01 Temmuz 2016 Cuma 08:19

Facebook üzerinden kendini pazarlayan ****larla ilgili emminet çalışma yapıyor mu acaba ?

size ne

11 Ağustos 2016 Perşembe 02:56

evlerin de yada sokak ta ya face de yada hornet de... ne derdiniz var sizin insanlarla? onların arkadaslıkları çok iyi efendiler.. koruyucular... size ne zararları var da ugrasıyorsunuz?

Csncan

01 Temmuz 2016 Cuma 03:04

Onlarda insan Can'ım rahat bırakın herkes işine baksın isteyen alır istemeyen yola devam

:)

30 Haziran 2016 Perşembe 19:44

Hornet travesti ve **** kaynıyor asıl onları takip edin :)

escinsel yatagi

30 Haziran 2016 Perşembe 19:43

İsparta travesti ve ****den ****den gecilmiyor internet uzerinden tanisip,yada yolda araba durdurup fuhus yapiyorlar asil bu insanlari hangi evsahibi barindiriyor onu arastirmak lazim gece cafeler caddesine gidin 3 yada 4 travesti görürsunuz.

ISPARTALI

30 Haziran 2016 Perşembe 15:02

NE DEĞİŞTİ? O BÖLGEDE POLİS DEVRİYE ATIYOR DİYE ORADA TRAVESTİ BİTTİ. NE YANİ BAŞKA YERDE OLMAYACAK MI?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR