25 Nisan 2024 Perşembe

EMNİYET SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Isparta emniyeti suçlara göz açtırmıyor ! Isparta emniyetin sıkı takibi sonucu iki olay daha aydınlatıldı.

Isparta

  Hurdalık HırsızınıPolis Yakaladı!

 Isparta Yeni Sanayi Sitesi’nde 100 kilogram hurda saç malzeme çaldığı iddia edilen bir şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 İddiaya göre, Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir işyerinden 100 kilogram hurda saç malzeme çalındığı ihbarını alan emniyet güçleri harekete geçti.Yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren şüphelinin N.G. olduğunu saptayan polis güçleri yakalama çalışması başlattı.

Hurda hırsızlığı yaptığı iddia edilen N.G. olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.Emniyette gerekli işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra Isparta Adliyesi’ne sevk edild

 Park Halindeki Araçtan Ziynet Eşyası Çaldılar

 Davraz Mahallesi’nde park halindeki bir aracın içersinde bulunan ziynet eşyaları ve nakit parayı çalan şahıs polisin titiz çalışması sonunda kıskıvrak yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Davraz Mahallesi’nde park halinde bulunan 32 plakalı aracın içindeki bulunan ziynet eşyaları ve nakit paranın çalındığı bilgisini alan polis hareket geçti.Olayı gerçekleştiren şahsın Y.I. olduğunu tespit eden emniyet güçleri, kısa süre sonra şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.Gözaltına alınan şüpheli Y.I., emniyetteki gerekliişlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR