26 Nisan 2024 Cuma

EMNİYET MÜDÜRÜ MUHTARLARLA BULUŞTU

EMNİYET MÜDÜRÜ MUHTARLARLA BULUŞTU

Isparta

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Emniyet Müdürlüğü hizmetbinasında il merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Asayiş, Toplum Destekli Polislik ve TrafikDenetleme Şube Müdürleri ile sorumlu Emniyet Müdür Yardımcıları da katıldı.

Toplantıda Şube Müdürleri tarafından genel asayiş ve trafikyönünden yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımcılaradolandırıcılık, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların bireysel olarakalacakları güvenlik tedbirleri hakkında görsel sunumlar yapıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Tayfur, Isparta halkına enkaliteli güvenlik hizmetini sunma gayretinde olduklarını, kendileri içinvatandaşa en kolay ulaşım yolunun muhtarlar aracılığı ile olduğunu, yapılantoplantının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Özelliklevatandaşların ve muhtarların 155 Polis İmdat telefonunu daha aktif olarakkullanmalarını arzu ettiklerini söyleyen Tayfur, mahallelerinde veya herhangibir yerde görülen olumsuzlukları bu telefon aracılığı ile Emniyetebildirmelerini istedi.

Toplantının soru cevap bölümünde söz alan muhtarlarmahallelerinde gördükleri olumsuzluklar ve alınması gerekli tedbirlerkonusundaki görüşlerini belirttiler. Daha önce iletilmiş olan sorunların çözümükonusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasının ardından EmniyetMüdürlüğünün çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlarbaşta Emniyet Müdürü Caner Tayfur’a ve tüm Emniyet çalışanlarına teşekkürettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR