23 Nisan 2024 Salı

EMNİYET MÜDÜRÜ ALTAN GAZİANTEP'E Mİ ATANACAK?

EMNİYET MÜDÜRÜ ALTAN GAZİANTEP'E Mİ ATANACAK?

Isparta

ISPARTA’DA FETÖ ve PKK’ya yönelik başarılı operasyonlaraimza atan İl Emniyet Müdürü Halil Altan’ın Emniyet Müdürleri Kararnamesi’ndeGaziantep’e atanacağı ile ilgili bir gazetede haber yayınlandı.

İŞTE O HABER

"Bu ay yayınlanması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde Gaziantep Emniyet Müdürü değişecek mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor."

Bu ay yayınlanması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde Gaziantep Emniyet Müdürü değişecek mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

İddialara göre; Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren,Gaziantep’ten ayrılacak. Gülveren’in yerine Isparta’da Paralel Yapı’yla verdiği mücadele ile göze çarpan Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, atanacak.

20 Ocak 2015 günü çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle Isparta Emniyet Müdürü olan Halil Altan daha önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli görevlerde bulundu. Altan, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığında göreve başladı. Sırasıyla Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekilliği görevinde yer aldı. 2014 yılı kararnamesi ile 1.sınıf emniyet müdürü olup akabinde Polis Baş müfettişi olan Halil Altan Resmi Gazete'nin 20 Ocak 2015 Salı günkü sayısında yayınlanan kararname ile Isparta İl Emniyet Müdürü oldu.

 40’A YAKIN İLİN MÜDÜRÜ DEĞİŞECEK

Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin bu ay yayınlanması bekleniyor. Son yılların en kapsamlı kararnamesi ile 40'a yakın ilin müdürü değişecek. Değişecek il müdürleri arasında Gaziantep İl Emniyet Müdürü’nün deolduğu iddia ediliyor. Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’in yerine uzun yıllar Gaziantep’te görev yapan Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan’ın atanacağı kaydediliyor.

ALTAN’DAN FETÖ/PDY'YE BÜYÜK DARBE

20 Ocak 2015 günü Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erhan Gülveren Gaziantep’e veda ediyor. 1,5 yıldır Gaziantep’te bulunan Gülveren’in bu ay yayınlanması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle Gaziantep’ten ayrılacağı iddia ediliyor. Kararname ile terörle mücadelede aktif rol oynayacak isimlerin kritik bölgelere gönderilmesi öngörülüyor. Paralel yapı operasyonlarında pasif kalan il emniyet müdürleri ise kızağa çekilecek.

 YAKLAŞIK 6 AYDIR BEKLENİYORDU

Uzun süredir beklenen, Valiler Kararnamesi'nin yayımlanmasının ardından gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'ne çevrildi.Kararnamenin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerinin değişeceği tahmin ediliyor. Kararname ile terörle mücadele kapsamında aktif rol oynayacak isimlerin kritik bölgelere gönderilmesi öngörülüyor. İçişleri Bakanlığı, Valiler Kararnamesi'ni yayımlamasının ardından yaklaşık 6 aydır uygulamaya konulması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin yakında yayımlanacağı belirtiliyor.

 GENİŞ KAPSAMLI KARARNAME

Kritik bölgelerin öncelikli olacağı ifade edilen kararnamenin kapsamının geniş tutulacağı belirtiliyor. Bu kapsamda da hazırlıkları sürdürülen kararnamede 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerlerinin değiştirilmesi bekleniyor. Düzenleme çerçevesinde İl Emniyet Müdürleri arasındada karşılıklı değişimin olabileceği ifade ediliyor. Kararnamede, terörle mücadelenin sürdüğü kritik illerde de değişiklik yapılabileceği belirtiliyor. Paralel yapı operasyonlarında pasif kalan bazı isimlerin de kızağa çekileceği kaydedilirken,kararnamenin önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VELI

15 Temmuz 2016 Cuma 15:58

ÖNCE GÖTÜRÜRLER YURT DISI BANKALARINA, SONRA NERDEN BULDUNUZ DEMIYECEGIZ DEYIP SERMAYE AFFI CIKARIRLAR ! GETIRIRLER AKLATIP TEKRAR GÖTÜRÜRLER! SEN DERT ETME KARDES VER OYUNU GERISINE KARISMA; MILLETEDE VERIRLER BIR MAKARNA KÖMÜR , BÖYLE GECER GIDER ÖMÜR!

AKPSEVER MÜTEAHHİTLER KAYIP

15 Temmuz 2016 Cuma 11:32

AKP iktidarıyla zengin olan birçok inşaatçı ise vergi ödeme listesine giremedi. 3. havalimanı, 3. köprü ihalelerinin yapımcısı dev holdingler ve patronları hem kurumlar vergisinde hem de hem de gelir vergisi beyan eden mükellef listesine ismini yazdıramadı. ‘Panamacı Türkler’ olarak bilinen iktidara yakın işadamları ilk 100’e giremedi. Remzi Gür, Cihan Kamer, Fettah Tamince ve Ethem Sancak gibi işadamları da listede yer almadı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR