19 Mart 2024 Salı

EMNİYET KARARLI UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

EMNİYET KARARLI UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesi Göktaş Köyü’nde K.G. isimli şüphelinin uyuşturucu madde sattığı yönünde ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri ikametinde ve müştemilatta, dedektör köpeği ODİN ile arama yaptı. Yapılan aramada 10 paket satışa hazır ESRAR maddesi ve 21 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Şüpheli K.G hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak, Eğirdir ilçe Emniyet müdürlüğünce gözaltına alınırken ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davraz mahalle sakini

19 Ekim 2018 Cuma 21:38

Allah rizasi icin davraz mahallesinide arastistirin geceleri bir kiz dolasiyor davraz saglik ocagi uzerlerinde bir agacin altina geceleri birsey birakiyordu izlendigini anlayinca gelmedi lutfen takip edin corumuz cocugumuz var

memet

19 Ekim 2018 Cuma 09:44

zaten af çıkarcaksınız niye yakalıyonuz ki

ALLAH RAZI OLSUN.

19 Ekim 2018 Cuma 08:52

Allah razı olsun sizlerden. Isparta merkez Sav Kasabasına.1-Darıörenden gelen dağ yolu,2-çobanisadan gelen dağ yolu,3-hacılardan gelen dağ yolu,4-yazısöğüt köyünden gelen ara yol,5-antalya ısparta istikametinde orman deposunun yanından girilen yol,6-aynı yol üzerinde bulunan okulu geçince çayın kenarından girilen yol,7-motokros yolu ile gelenler var,8-drone uçuranlar var.Allah hepinize güç kuvvet versin inşaallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR