25 Nisan 2024 Perşembe

EMİNE ERDOĞAN'A MEKTUP YAZDI, ÖĞRETMENEVİ'NE ENGELLİ RAMPASI YAPTIRDI

Günümüzde kamu, kurum ve kuruluşlardaki ya da başka alanlardaki eksiklikleri gidermek için talepleri en tepedeki yöneticilere ulaştırmak çok kolay.

Isparta

Örneği Isparta'dan. Bayındırlık teşkilatından emekli Bahattin Taşdelen, özürlü 2 çocuğuyla birlikte Öğretmenevi'ne giderken yaşadığı sıkıntıya çözüm bulunması için özürlü asansörü ya da rampa yol yapılmasını talep etti. 3 yıldır ilgili yerlere yaptığı başvurulardan sonuç alamayan Taşdelen, 2 çocuğunu alıp Öğretmenevi'ne gitti ve yaşanan zorlukların her aşamasını kameraya çekti. Özürlülere duyarlı yaklaşımını bildiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a mektup yazan Taşdelen, kamera kayıtlarını da beraberinde gönderdi. 3 yıldır Öğretmenevi'ne özürlü asansörü yada rampa yol yaptıramayan Bahattin Taşdelen, Cumhurbaşkanlığı makamına yazdığı mektuptan sonra amacına ulaştı. Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından yapılan girişimler sonucunda Isparta Öğretmenevi'nin önüne özürlüler için rampa yol yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

22 Temmuz 2015 Çarşamba 02:25

ULASIM BIR NIMET, VEDE VATANDAS IYI YAPMIS SESINI DUYURMAKTA; LAKIN EN TEPEDEKILERE YAZMADAN YERELDEKI EMANETCILER VE SORUMLULAR NE YAPIYOR! BEN OLSAM ORADA YETKILI UTANIRDIM DOGRUSU! DEMEKKI BU ISLERI TAAAAAA CUMHUR BASKANLIGINA YAZMADAN YAPILMIYORMU!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR