26 Nisan 2024 Cuma

EMEKLİ VALİ OĞUZ NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Four Seanons İstanbul Bosphours Otel'de düzenlenen nikahta ise Yüsra Ünlü’nün şahidi ISPARTA eski Valisi Memduh Oğuz oldu.

Isparta

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, siyasiler ve sanat dünyasından birçok isim Palazoğlu ve Ünlü ailelerini yalnız bırakmadı. Cübbeli Ahmet Hoca ve Esat Palazoğlu'nun ağabeyi işadamı Muhittin Palazoğlu misafirleri kapıda karşıladı. Düğünde ilk önce Kuran-ı Kerim okundu. Ardından yapılan nikahtöreninde Esat Palazoğlu ve Yüsra Ünlü çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Esat Palazoğlu'nun nikah şahidi olacak olan eski Başbakan Ahmet Davutooğlu, AK Parti kongresi olduğu için düğüne katılamadı. Davutoğlu, telefonla davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti'nin Ankara'daki kongresinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle siyasiler düğüne katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek çifte mutluluklar dilerken, çok sayıda bakan da telgraf gönderdi.

CÜBBELİ AHMET HOCA ISPARTA'YI ZİYARET ETMİŞTİ

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, emekli Vali Memduh Oğuz'u Isparta Valiliği döneminde evinde ziyaret etmişti. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

susmaz

25 Mayıs 2016 Çarşamba 17:17

Bu muhterem hocamızın mesleği ne? Beş yıldızlı otelde, bu kadar kalabalığa hitap eden düğünü yapacak ne geliri var? Müslüman; iyi düşün,asr-ı saadette yaşayanlarla kıyasla.Bir daha düşün ve kime hürmet edilmesi gerektiğine karar ver.

şaşar beşer

24 Mayıs 2016 Salı 17:27

cübbeli ahmet hocanın kızının olduğunu, olup da bekar olduğunu bilmiyordum.Allah bir yastıkta kocatsın ve Allah bu adama sağlıklı uzun ömür versin. Sohbetlerini dinlediğimde uygulamaya çalışıyorum, dini yalnızca öğretmiyor daha daha sevdiriyor da...İnsanız nihayetinde şaşıyoruz beşiyoruz, böyle hocaları allah başımızdan eksik etmesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR