19 Nisan 2024 Cuma

EMEKLİ EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI VE EMNİYET AMİRİNE SORUŞTURMA

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde bir cenaze töreninde devlet kurumlarını aşağılayan emekli emniyet müdür yardımcısıyla ilgili işlem yapmayan emniyet amiri hakkında soruşturma açıldı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, eski Sütçüler İlçe Emniyet Amiri M.Y'nin görevi sırasında katıldığı bir cenazede, emekli emniyet müdür yardımcısı A.S.Ö'nün devlet organlarını aşağılamasına sessiz kaldığı ve sonrasında da A.S.Ö. hakkında işlem yapmadığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Yapılan incelemede, emniyet amirinin, A.S.Ö'nün devlet organlarını aşağılamasına sessiz kaldığının belirlenmesi üzerine "suçu bildirmeme" gerekçesiyle hakkında hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

Halen Isparta Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevini sürdüren M.Y. hakkında yürütülen idari soruşturma kapsamında meslekten ihraç istemiyle hazırlanan dosyası, Emniyet Gene Müdürlüğüne gönderildi. M.Y. hakkında adli sürecin ise devam ettiği bildirildi.

Söz konusu cenaze töreninde devlet organlarını aşağıladığı belirlenen emekli emniyet müdür yardımcısı A.S.Ö. hakkında ise adli süreç başlatıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

01 Nisan 2016 Cuma 13:57

Bu polislerin en büyük müdürleri Astsubaylarla, altakileride uzman çavuşlarla eşit. Bi albay yarbay hatta teğmene eşit olamayacakları bu olaydan belli, nelerle uğraşıyorlar. Bravo yani cenazede konuşulanları duyabilecek kadar iyi istihbaratları var demekki. Cenazede konuşulana böyle işlem yapıyorlarsa BUNDAN SONRA ISPARTAMIZDA OLACAK HER OLAY İÇİN HALİL ALTAN HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU YAPALIM. GÖREVİNİ YAPMAMAK, SUÇLARI ENGELLEMEMEK, SUÇLULARI YAKALAMAMAKTAN HERKES ŞİKAYETÇİ OLSUN

selimcan

01 Nisan 2016 Cuma 08:42

emekli emminet amiri selimin kankisidir.Onların cenazede oldu.eminiyet amiri emekli olmasaydı yapacakları cok seyler vardı.Şu anda halen sıkı fıkı

mehmet

31 Mart 2016 Perşembe 18:57

o emniyet amirini ve eşini yakından tanırımALMA MAZLUMUN AHINIÇIKAR AHESTE AHESTEMEMET YAYLAYA ÇIKAMAMIŞOY MEMEDİM YAYA KALMIŞ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR