19 Nisan 2024 Cuma

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Isparta


AK Parti Milletvekili Recep Özel, parti il ve merkez  ilçe yöneticileri ile birlikte Şarkikarkarağaç Kızıldağ Milli Parkı'nı gezdi. Yeni yapılan restorasyon çalışmalarının ardından bölgeye hayran kalan Milletvekili Özel, buraya harcanan her kuruş helaldir dedi.

Şarkikarağaç İlçesi'nde bulunan Kızıldağ Milli Parkı yeni yapılan restorasyon ve çevre düzenlemesinin ardından göz kamaştırıyor.Milletvekili Özel, Kızıldağ Milli Parkı'nın tekrar düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Özel; Buraya hayran kaldım. Dünyada bir eşi daha olmayan Kızıldağ'a yapılan tüm yatırım öncelikli ve helaldir. Turizm potansiyeli açısından çok önemli bir merkez halinde gelen Kızıldağ Milli Parkı doğa harikası bir yer. Herkesi burayı görmeye davet ediyorum" dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yakışmıyor

13 Eylül 2014 Cumartesi 22:17

bir ak partili olarak hep gördüğüm manzara aynı,recep vekil gelir hep aynı KİŞİLERE HABER VERİR ve onlarla dolaşır. AK PARTİDE BÖYLE AYRIMCILIK YAPILMASI BİR ISPARTADA VAR.BU HAREKETLER AK PARTİYE YAKIŞMIYOR. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BUNU İSTEMEZ!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR