26 Nisan 2024 Cuma

ELMA MÜJDESİNDE 4 BAŞKANIN EMEĞİ BÜYÜK

ELMA MÜJDESİNDE 4 BAŞKANIN EMEĞİ BÜYÜK

Isparta

Isparta'da mitingte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta’nın soğuk hava depolarında kalan elmalarının İstanbul, Ankara ve İzmir’deki tanzim noktalarında satılacağı müjdesini vermişti. Bu müjdenin ise arka planında 4 elma üreticisi başkanın olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile miting öncesi konuşan AK Partili başkanlar Kadir Heybeli, Mehmet Sezgin, Mehmet Ünverdi ve Ali İhsan Temurçin, depolarda kalan 4 yüz Bin ton elma ile ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise mitingte elma ile ilgili müjdeyi açıkladı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gelendostlu

20 Şubat 2019 Çarşamba 22:58

Elma öyle veya böyle satılır ama bunu dert edinip de ellerini taşın altına sokan değerli başkanlarımızın hepsine çok teşekkür ederiz

Fatih KARA

20 Şubat 2019 Çarşamba 22:37

Mujdeye bak sen 17 yildir bittik ciftci olarak

Kabaca

20 Şubat 2019 Çarşamba 20:44

Reklamlar

Mehmet

20 Şubat 2019 Çarşamba 16:51

Ne yapcek köye fabrika yapcek hali yok ya

Kabacalı

20 Şubat 2019 Çarşamba 16:50

Bundan öncekilerin hepsi lüp lüp lüp yediler belediyeyi ama Ali İhsan Temurçin temiz çok temiz birisi

ANLAYAN NASİBİNİ ALSIN.

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:43

Partide mental yorgunlugu çok agır basmaya başladı. Eger yeni İl İlce ve belediye ve hatta vekillere yer vermezseniz. Yeniligi ve başka Akpartili olmadıgını zannediyorsanız. Partinizi Kendinizi Ve GELECEGİNİZİ Gasp ediyorsunuz DEMEKTİR. Genel merkeze yutturabilir REİSİN oyu altına sıgınabilirsiniz. Şükrü Başdegirmenin Isparta için AKPARTİNİN Gösterdigi süper bir yeniliktir. Kimse kendini bulunmaz ve AŞILMAZ zannetmesin. YÜKSÜNEREKTE OLSA DESTEKLİYORUZ.

Artık kalksın

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:01

Bu seçimde sokaklara asılan naylon bayraklardan kurtulduk. Umarım mitinglerde biter. TV den sosyal medyadan yapılsın Zamana paraya yazık.

Keşke satılsa

20 Şubat 2019 Çarşamba 01:56

Kabaca da hangi elmalar satılıyor yazın koyun sürülerinin içinde dolaştığı ağaçların yedirildiği elmalar mı o zaman başkana koyun ovada mahsüle zarar veriyor denildiğinde banane diyen Başkan seçim yaklaşınca tüccar olup müstahsillin elmasını devlete mi satacak olan olmuş hemde dörtyüzbin ton. Kabacaya doğal gaz gelmesi daha inandırıcıydı.

vadandaş

20 Şubat 2019 Çarşamba 01:53

Bu dönem Isparta'da mhp rüzgarı esecek gibi duruyor. Ak Parti çoğu yerde kaybedecek gözüküyor.

Benim görevim değil banane “Ali ihsan Başkan”

20 Şubat 2019 Çarşamba 01:42

Halk aç halk fakir halk da para yok soğan domates biber mutfağın olmazsa olmazları halkımız bunları alabilmek için bazı şeylerden vazgeçiyor bu.. devlet olarak dörtyüzbin ton elmayı alıp kime verecek kime satacak boş vaadler bunlar. Ali ihsan Başkan a gelince ovada elma ağaçlarını koyunlara yedirirken halka sahip çıkmadı koyunun ovaya inmesine izin verdi şimdi seçim zamanı çiftçinin yanındayım diyor sen ağaçları koyuna yedirmeden önce çiftçinin yanında olacaktın şimdi değil..

Murat

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:28

Kabaca belediye başkanı benim elma fidanlarini yedirdi ağaçlar kurudu, gittim şikayette bulundum vah tüh dedi gitti beni ötekine şikayet etti ya bu seni şikayet ediyor demiş bizi birbirimize düşürdü hayatı yalan dolan inanmıyorum artık . Bizi enayi salak yerine koyuyor. Halk uyandı, nasıl yalan söylediğini insanları kandirdiğinı öğrendi vatandaş. Ağzıyla kuş tutsa bundan sonra oy yok. alisana başkanlık 4 beden büyük geldi beceremedi.

RÜZGAR KAPTAN HALİL

20 Şubat 2019 Çarşamba 00:18

KADİR HEYBELİ BU SEÇİMİ KAZANAMAYACAK, HALK İSTEMİYOR, SENİRKENTTE 10 KİŞİDEN 8 İ İSTEMİYOR, AKPNİN BU İNADI NİYE, ISPARTADAN DA BAŞ DEĞİRMEN KENDİ ELİ İLE YZGYE VERCEK

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR