28 Mart 2024 Perşembe

Elektrik Akımına Kapılarak Can Verdi

"Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte sıcaktan sarkan elektrik telleri 11 Gebe Düvenin Elektrik Akımına Kapılarak feci şekilde can vermesine neden oldu.

Isparta

Isparta nın Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen olayda 11a det damızlık sığır telef oldu.

 

Olay, Isparta nın Şarkikaraağaç ilçesi Ördekçi köyünde bulunan Mevlüt Arabacı’ya ait ahırda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,sabah saatlerinde Şak şak diye tabir edilen sağım ve yemleme alanında hayvanlarını yemleyen Arabacı Hayvanların Elektrik Akımına kapılması ile birlikte neye uğradığını şaşırdı.

 

Bir süre öne Ankara Polatlı Tigem’den temin ettiği hayvanları açık besi de sağımlarını yaparken elektrik sistemindeki kaçak nedeni akıma kapılan 11 adet Gebe Düve Telef Oldu.

 

Tüm çabalarına rağmen ineklerini kurtaramadığını belirten Mevlüt Arabacı, Yemliklerdeki kaçak nedeni ile Hayvanları nın yemliklere sıkışıp kaldı. Göz göre göre önümde telef oldular, hepsi de gebeydi.  Olaydan sonra Şarkikaraağaç İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri Telef olan hayvanları açtıkları çukura gömdüler Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Ekipleri olayla ilgili soruşturm başlattı.

ŞARKİKARAAĞAÇ EKSPRES


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR