20 Nisan 2024 Cumartesi

El Ele Derneği umut ışığı olmaya devam ediyor

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, sonbahar kermeslerinden elde edilen gelirlerin, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs olarak vereceklerini belirtti. Dernek Başkanı Aydın, ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle de ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet dağıtacaklarını söyledi.

Isparta

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, geçtiğimiz hafta sonaeren askıda kırtasiye kampanyasından ellerinde bulunan kırtasiye ürünleriniKurban Bayramı’na kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağını belirterek, budağıtımların yarın kermeslerde yapılacağını söyledi.

BAYRAMLIKSIZ KİMSE KALMAYACAK

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, yaklaşan Kurban Bayramınedeniyle ellerinde bulunan giyim eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlaradağıtacaklarını belirterek, “El Ele Derneği’nin sonbahar kampanyası devamediyor. 1 Ekim’den itibaren ihtiyaç sahibi insanlara giyim eşyalarımızıdağıtacağız. Elimizde çok sayıda giyim eşyamız var. Biz istiyoruz ki bayramdakimse bayramlıksız kalmasın. Büyük küçük herkese kapımız açık. Kermeslerimizdedağıtımlarımız yapılacak” dedi.

 

ELİMİZDE BULUNAN KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİ HEDİYE EDECEĞİZ

Dernek Başkanı Aydın, askıda kırtasiye kampanyasınınbittiğini ancak, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi öğrencileriçin tekrar kırtasiye ürünlerini dağıtacaklarını belirterek, “Bir diğerprojemizle ilgili bilgiler aktarmak istiyorum. Bu projemiz askıda kırtasiyeprojemiz. Şu an bitti ancak elimizde bulunan kırtasiye ürünlerini bayram ertesiihtiyaç sahibi ailelere hediye edeceğiz. Çok miktarda kırtasiye ürünleribiriktiği için, ben öncelikle duyarlı Isparta halkına ve bu projeye destekveren kırtasiyecilere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

KERMESLERDEN ELDE EDİLEN GELİR ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK GERİDÖNECEK

Derneği Başkanı Canan Aydın, El Ele Derneği’nin sonbaharkermeslerinden elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinekarşılıksız olarak burs olarak verileceğini belirterek, “El Ele Derneği’ninsonbahar kermesinden elde edilen gelirleri üniversite öğrencilerine burs olarakvereceğiz. Ancak talep çok fazla. Bu nedenle öğrenciler arasında kura çekilişiyapacağız. Sonuçta da ihtiyaç sahibi öğrencilere bir yıl boyunca karşılıksız olarakburs imkanı sağlayacağız” dedi.

 

HEDEF 100 ÖĞRENCİ

El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, bu yıl hedeflerinin 100öğrenciye burs vermek olduğunu belirterek, “Bu sene 100 öğrenci hedefimiz var.Umarım bu sayıyı tamamlayabiliriz. Kermesimizden iyi bir gelir elde ettik.Öğrencilerimize dağıtacağız. Dernek arkadaşlarımızla bu konu hakkında çalışarakgüzel bir sonuç çıkacağına eminim” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR