26 Nisan 2024 Cuma

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ AÇIKLADI İŞTE O AÇIKLMA

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ AÇIKLADI İŞTE O AÇIKLMA

Isparta

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın- Denizli Otoyolu’nun enkısa zaman içerisinde temelinin atılacağını söyledi; ''Bu yol Burdur- Isparta ve Antalya olarak devam edecek. Proje çalışmaları bitti.''

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek binası temel atma töreninde yol yatırımını anlattı.

 

Bakan Zeybekci, Aydın - Denizli otoyolunun en kısa zamanda temelinin atılacağını, bu yolun Burdur - Isparta - Antalya olarak devam edeceğini, proje çalışmalarının bittiğini söyledi.

 

Zeybekci, yeni hazırlanan Teşvik Sistemi’nin de Türkiye’de her nokta için çok önemli artı değerler üreteceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamil bey

22 Kasım 2016 Salı 10:45

Aslında yol karstan başlayıp elazığ sıvas kayseri aksaray konya antalya ısparta olsun tam ıyı olur, hem de duble ıyı olur:))))

Ali

21 Kasım 2016 Pazartesi 22:21

Sazan gibi atlıyorsunuzda, Aydın-Denizli-Burdur-Isparta-Antalya nasıl bir güzargah olacak? Burdur'dan Antalyaya gider, Isparta'ya sadece dönüş tabelası olur ve şimdi mevcut yollara girilir. Mantiken otoyolun Isparta'dan geçme ihtimali yok, fiziki şatlar müsait değil. Ispartaya ekstra bir faydası yok. Otoyolların aslında hiçbir ile faydasıda yoktur. Ticari olarak şehre zararı var

Yolsuz!cuk

21 Kasım 2016 Pazartesi 20:30

Yorumsuz yol!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR