26 Nisan 2024 Cuma

EKMEĞİN İÇİNDEN ÇIKANI GÖRÜNCE ŞOKA UĞRADI

EKMEĞİN İÇİNDEN ÇIKANI GÖRÜNCE ŞOKA UĞRADI

Isparta

Isparta'da bir vatandaşın ülke genelinde mağaza zinciri bulunan bir marketten aldığı ekmeğin içerisinden fare pisliği çıktı.

Sabah kahvaltısı için marketten aldığı ekmeği bölen Ş.B isimli şahıs ekmeğin içerisinde siyah bir yabancı cisim gördü. Ekmeği dkkatlice inceleyen Ş.B bunun bir fareye ait pislik olduğunu fark edince soluğu markette aldı.

PİŞKİN CEVAP: “BU KAÇINCI OLDU”

Market çalışanları daha önce de buna benzer olayla karşılaştıklarını belirterek ‘Bu durum daha önce de başımıza geldi. Fırıncıyı uyardık ama yine oldu’ şeklinde pişkince cevap verdiler.

HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM

Karşılaştığı bu durumun hiç hoş olmadığını dile getiren Ş.B, ‘Bu kabul edilemez bir durum. Gerekli yerlere başvurup sorumluların gerekli cezayı almalarını sağlayacağım. Yazık sağlığımız kimlere emanet’ diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTA halkı

04 Aralık 2019 Çarşamba 10:43

fırınlar odası başkanı ne zaman açıklama yapacaksın hijyenik olmayan fırınları ne zaman oda olarak denetim yapacaksın oda olarak ISPARTA halkı olarak açıklama bekliyor zam zamanı açıklama yapıyordun simdi açıklama yap başkan olarak

300spartalı

03 Aralık 2019 Salı 23:30

önemli olan fiyatı fırınlar için **** yesek umurlarındamı haram zıkkım olsun benden yana

VATANDAŞIN BİRİ

03 Aralık 2019 Salı 20:24

bu kadar yazıyoruzda arkadaşlar tek bir sorumlu görevli ilginiz ve uyarınız için sagolun gereken işlemlere başladık başlıyoruz yorumu varmı yok neden ? okumuyorlar haberleri yokkkkkkkkkk

32 vatandaş

03 Aralık 2019 Salı 18:40

fırınların etrafı açık ve bağımsız olmalı ona göre izin verilmeli başka binayla birleşik olan fırınlar hiç bir zaman temiz ve hijyenik olamaz bu bir gerçektir beyler iznin ona göre verilmeli

Gülkentli

03 Aralık 2019 Salı 17:29

Fırıncılar odası başkanı zam yapsın habire onun başka derdi yokki. Fırınları ........ ****ürüyor, çalışanlar hijyenik değil.

vatandaş

03 Aralık 2019 Salı 16:34

o fırınları bir ay kapatacaksın temizlikte taviz yok olacak gıda sektöründe taviz olmaz beyler bu bir kuraldır gıda sektöründe kuralları hiçe sayanları o sektörde izin verilmez o sektörde çalıştırılmaz

vatandaş

03 Aralık 2019 Salı 16:27

zincir mağaza ekmeği kendimi yapıyor. Fırının adını söyleyin.

Uyuma Yetkili

03 Aralık 2019 Salı 14:14

Burda yazılanları Isparta Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü hangi kurumun yetki alanı içindeyse ihbar kabul etmesi lazım olayın üzerine gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

ISPARTA halkı

03 Aralık 2019 Salı 12:26

ekmekte yarı yarıya kar etme sini biliyorsunuz da temizlik kurallarını uyacaksınız beyler eskiden bir kisinin bir fırını vardı simdi kaç fırını olduğunu vatandaşlar iyi biliyor

...

03 Aralık 2019 Salı 11:59

Almanya'da yaşadım.çoğunuz gavur kafir dersiniz.Ama o kadar halkına saygılı, temiz, dürüst, sözünün eri bir toplum görmedim.ordaki evimin bahçe duvarlarında envay çeşit saksı çiçeklerim vardı aynı alışkanlığı burdada devam ettireyim dedim ertesi sabah bi baktım çalınmış.buraya döner dönmez dolandırıldım.döndükten 2 ay içinde hiç bir suçum yokken trafikte tartaklandım.komşum evinin çöpünü benim bahçe duvarımın önüne atıyor diye uyardığımda ölümle tehtit edildim.hangimiz cennetliğiz merak ediyorum

Yurttaş

03 Aralık 2019 Salı 10:50

Marketin ismini bilipte yazmayanın ekmeğinin içinden çıksın inşallah.

Yurttaş

03 Aralık 2019 Salı 09:11

Gidin bir kafelerdeki yer alan simitçi fırınlarını denetleyin. adamların ellerinde eldiven, başlarında bone yok birde üstüne üstelik ağızlarında sigara içerek simit çıkarıyorlar. fayansları pis (aralarındaki derzlerden temiz mi pis mi olduğu görülecektir.)

ARASLI

03 Aralık 2019 Salı 09:07

Bende aldığım ekmekten bildiğin 3 lük çivi çıktı. Götürdüm,direkt patronla konuşum. Hamur pasalarından düşümüş olabilir. Ben öğle arası tüm personele bu çiviyi göstereceğim ve gerekli tedbirleri alacağım dedi. Özür diledi. Ben de özüre lüzum yok,insan hayatıyla ilgili çok mühim bir durum olduğunu izah ettim. İki gün sonra telefonla aradı,bir işçinin adını verdi ve çıkış verdiğini,hiç bir işçinin hem benim kariyerimle hem de insan sağlığına zarar veremeyeceğini bildirdi. Böyle dürüst esnafda var.

Firinci

03 Aralık 2019 Salı 08:03

Fırının ismini açıklayın sağlığınızla oynamayin

adı ne

03 Aralık 2019 Salı 02:50

sahte yağ hangi adla nerde satılıyor?

VATANDAŞIN BİRİ

03 Aralık 2019 Salı 01:44

VATANDAŞ ADLI YORUMCU ASLINDA İHBAR YAPIYOR AMA KİMSE UMURSAMIYOE DEGİLMİ NE GÜZEL ANLATMIŞ DEMEKKİ DOĞRU NEDEN BUNU ARAŞTIRMIYORLAR ACABA SANAYİ YAGI YEMEK YAZIKLAR OLSUN YA ŞU ANDAN İTİBAREN BU YAZI İHBARDIR İLGİLENMEYENİN İKİ DÜNYA YAKASI BİR ARAYA GELMESİN BURAYI BULUN BU ŞEHRİ BU VATANI SEVİYORSANIZ...lütfen

Mülayim Sert

03 Aralık 2019 Salı 01:39

MARKETİN ADI BİMM.

vatandaş

03 Aralık 2019 Salı 00:17

SAHTE ZEYTİNYAĞI (KEÇİBORLU DA ÜRETİLİYOR)Edremit,sızma,natural,Ayvalık, iso 9001 ...bunlar teneke üzerinde yazıyor ve Zeytin yağı diye vatandaşa pamuk,soya (sanayi yağı bunlar yenmemeli) yağı satıyorlar. Vatandaş araştırmadan, sormadan ıçucuz diye alıyor.Bu sahte yağlar çok tehlikeli. KEÇİBORLU DA ZEYTİN POSASI İLE KATIŞTIRILIP SIKMAK SURETİYLE ÜRETİLİYOR. ARADA AMBALAJI YENİLİYORLAR AMA HALA SATILIYOR,MESELÂ SANAYİDE SEYYAR SATICI SATIYORNEDEN DENETİM YOK?

VATANDAŞIN BİRİ

03 Aralık 2019 Salı 00:00

siyah sancak küflü diyorsunda bak bende ne çıktı anadolu mahallesindeki bi marketten içinde civciv oluşmuş yumurta şaka gibi demi ee noldu bizimle lgisi yok yumurtacıya şeyeetitin...yoğurdun içinde sinek vardı ambalajlı marka yani ee bizimle ilgisi yok bu şirketi şeyeetirin para kazanırken ilgileri muazzam şikayet ettinmi onlatla heççççç alaksı yok.....

VATANDAŞIN BİRİ

02 Aralık 2019 Pazartesi 23:59

siyah sancak küflü diyorsunda bak bende ne çıktı anadolu mahallesindeki bi marketten içinde civciv oluşmuş yumurta şaka gibi demi ee noldu bizimle lgisi yok yumurtacıya şeyeetitin...yoğurdun içinde sinek vardı ambalajlı marka yani ee bizimle ilgisi yok bu şirketi şeyeetirin para kazanırken ilgileri muazzam şikayet ettinmi onlatla heççççç alaksı yok.....

VATANDAŞ""

02 Aralık 2019 Pazartesi 23:26

Hani denetim vardi geçen hafta üretim yerlerinde. Gördük denetimi.(Hatirlamayanlar bomba32 deki eski haberlere goz atabilirler ilgili haberi gorurler.)

Siyah Sancak

02 Aralık 2019 Pazartesi 21:18

Şok tan aldığım yufka küflü çıktı. Elemanlara söyledim biz bişey diyemeyiz şikayet bildir dediler.Genel müdürlüklerine yazdım ilgilenmedi. Çiftlik markketten kendi paketledikleri bakliyattan aldım yemek yapıldı sofraya geldi inanın bana her birinden siyah güve çikti. Gittim şikayet ettim tamam dediler özür dilediler. Para iadesi yaptılar. İnsan sattığı ve adını yazdığı ürünü kontrol etmezmi mazerete bak yaz sıcakları olabirmis. Fişini istiyorlar bide utanmadan.

Market

02 Aralık 2019 Pazartesi 20:30

Fırının unvanını bilelim örtpas edilmesin

Memet

02 Aralık 2019 Pazartesi 20:30

Böyle haber olmaz ekmeği hangi fırından almış. Açık açık yazın. Fırınlarda denetim yok. Başta hepsinde içeride ve satış yerinde sigara içiliyor.

ilama köyü barla sakinleri

02 Aralık 2019 Pazartesi 18:34

Tarimcilar barla ilamaya gelmediniz katkılı peynir, yoğurt, tereyağı imal edip fason çuvallarda piyasaya sürüyorlar Suat ın dağıttığı cuvallarin üzerinde yalandan marka var üzerindeki adres de kimse yok. Sayın ğökmenoģlu bu bozuk mal satan barla ilamali Suat ı tarımcılara bi göstrseniz, koyümuz kurtul böyle sahte mal satanlardan.

VATANDAŞIN BİRİ

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:23

pişkim marketçi böyle durum varsa nden ordan hala ekmek almayı sürdürdünüz utanmazlar ya

Vatandaş

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:18

Market önemli değil hangi fırın lütfen açıklansın

VATANDAŞIN BİRİ

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:12

hayret bişey ya böyle gazetecilik olurmu alanın adı gizleniyorda onu ne yapacagız marketi yazın...sanki ş.b koydu pisliği töbe yarappim

VATANDAŞIN BİRİ

02 Aralık 2019 Pazartesi 17:11

böyle anlatılmaz yazacaksınız kardeşim neresi burası magazalar xinciri ne oluyor şok mu a lol mi bimmi migrosmu neresi yazacaksınız bende alıyorum içim dışıma çıktı şi,mdi ve yemek yiyecektik gelde ye ya bu zehirlisi ise YAZACAKSINIZ KARDEŞİM MAGAZIYA HANGİ FIININ OLDUĞUNUDA TEŞHİR ETMEDİĞİNİZ İÇİN RAHATLAR BUNLAR....LÜTFEN YAZIN HAYAT BİZİM HEPİMİZİN HAYATI YAZIK YANİ ISPANAK NASIL PROTESTO OLDUYSA BUDA OLSUN.

getafeli

02 Aralık 2019 Pazartesi 16:34

öğkkk. midem bulantı. ünlü market zinciri ayıp değil mi bu?

İsimleri Açıklayın

02 Aralık 2019 Pazartesi 16:22

Hangi maeket ve fırın olduğunu açıklayın ki vatandaş ona göre oradan ve fırından alışveriş yapmasın. Bunun saklanacak bir yeri yok sonuçta. Açıklayın ki Tarım İl Müdürlüğü ve zabıta denetim yapabilsin.

3233

02 Aralık 2019 Pazartesi 16:12

Hayır adamın adını niye ş. B diye yazdınız suçlu olan o mu gidin marketi ve o fırını ifşa edin bizde bilelim

Bülent

02 Aralık 2019 Pazartesi 15:54

Yazsanıza hangi market olduğunu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR