28 Mart 2024 Perşembe

EKİPLER GÖZ AÇTIRMADI KISKIVRAK YAKALANDI

EKİPLER GÖZ AÇTIRMADI KISKIVRAK YAKALANDI

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Ekipleri dilencilik yöntemiyle dolandırıcılık yapan bir kişiyi yakalayarak cezai işlem uyguladı.

İlçe dışından gelen M.A isimli şahıs esnafları gezerek dolandırmak istediği esnafın ismini öğrenip tanıyormuş gibi ismi ile hitap ederek, buralı olduğunu eşinin vefat ettiğini zor durumda olduğunu söyleyerek para topladığı ortaya çıkınca Şarkikaraağaç Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri şahsı yakalayarak arama yaptı. 250 Tl toplayan M.A ya cezai işlem uygulanarak emniyet müdürlüğüne bilgi verildi.

Belediye Zabıta Ekiplerimiz dışarıdan ilçemize gelerek çeşitli dolandırıcılık yöntemleriyle esnafımız ve halkımızın güvenini kazanıp para isteyenlere vatandaşımızın kanmaması gerektiğini ve bu gibi durumlarda zabıta ve emniyet kuvvetlerine bilgi verilmesini rica etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı verda

18 Nisan 2019 Perşembe 15:40

sparta merkezde cami avlularında,caddelerde,kaldırımlarda,trafik kavşaklarında suriyeli dilenciler var,isparta belediyesinin zabıtaları bu dilencileri yakalamıyor,görmezden geliyor,kısacası suriyeli dilencilerin ayrıcalığı,dokunulmazlığı var.

verda.

18 Nisan 2019 Perşembe 15:37

sparta merkezde cami avlularında,caddelerde,kaldırımlarda,trafik kavşaklarında suriyeli dilenciler var,isparta belediyesinin zabıtaları bu dilencileri yakalamıyor,görmezden geliyor,kısacası suriyeli dilencilerin ayrıcalığı,dokunulmazlığı var,suriyeli dilencileride yakalayın.

MİLLİYETCİ

18 Nisan 2019 Perşembe 08:13

ne olacak yarın salıverecekler gene yapacak gene yapacak.

Vatandaş

17 Nisan 2019 Çarşamba 22:44

git çalış ahkaksiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR