23 Nisan 2024 Salı

EKİPLER GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI

EKİPLER GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, bayramda sürücüleri hem trafik güvenliği hem de koronavirüs salgınına karşı bilgilendirdi.

Yapılan açıklamada;  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı tedbirleri ile ilgili yayımladığı genelge ve talimatlar kapsamında; İlimizde, trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması, trafik kazalarının önlenmesi için Kurban Bayramı süresince şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan uygulama noktaları ile ana yol güzergâhları ve halkın yoğun olduğu yerlerde alınan trafik tedbirleri, Kurban Bayramı tatili dönüş yolunda olan sürücüler ve yolcular üzerinde aralıksız devam etmiş. Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerinde görevli personelimiz; trafik güvenliği, maske ve fiziksel mesafe kuralları konusunda sürücüleri bilgilendirmiş. Trafik Başkanlığınca gönderilen trafik kuralları hakkında bilgi veren özlü sözler ve resimlerin olduğu hediyeler dağıtılmıştır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

06 Ağustos 2020 Perşembe 15:50

Özel araç içinde eşi ve çocukları varken neden maske taksin ki o zaman evde bir görevli verin evde de taksınlar özel araçda maske saçma

Hakan

05 Ağustos 2020 Çarşamba 12:32

Isparta da ozel arac içerisinde maske takmamak serbest mi yahu bi bilgilendirin vatandaşı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR