20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞRİDİR'DEKİ KAZADA AĞIR YARALANAN 6 YAŞINDAKİ CAN KURTARILAMADI

EĞRİDİR'DEKİ KAZADA AĞIR YARALANAN 6 YAŞINDAKİ CAN KURTARILAMADI

Isparta

ISPARTA'NIN Eğirdir ilçesinde kamyonetin orta refüje devrilmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki Can Yıkılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza bugün saat 14.15 sıralarında Eğirdir-Yenimahalle arası kara yolunda meydana geldi. 24 yaşındaki Gökhan D. yönetimindeki 51 HT 150 plakalı kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çarparak orta refüje devrildi. Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan 6 yaşındaki Can Yıkılmaz yaralandı.  

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi. Yarılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanan 6 yaşındaki Can Yıkılmaz'ın ise hayati tehlikesi bulunduğu için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.  Yıkılmaz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bkçuk

20 Mayıs 2017 Cumartesi 18:56

Doçland bızı kıskanyo demi?? Sacma sapan yolllarınız ve şehırleşmenizle daha beterını beklıyosunuz!!

32

20 Mayıs 2017 Cumartesi 17:11

Son günlerde ölümlü kazalar ne kadar arttı farkında mısınız?

301. ıspartalı

19 Mayıs 2017 Cuma 23:53

tahmin ettiğim yer ise az bir hız bile kaza apma için yeterli..dikkat edin, aşırı hız bile demjyorum.. berbat bir yapım ve mühendislik hatası bile var.hatta mühendisleri olduğundan bile kuşku duyuorum.özellikle hastanenin alt tarafı çok kötü.. virajı artırmışlar, yolun eski hali bundan iyiydi. eğirdir ısparta arasında durmadan inşaat olduğunu aşağı yukarı 1997 belki daha önce den beri hatırlıyorum.ey ahali bu kaza değil cinayettir!belediye,karayolları,müteahhit ve hepsi sorgulanmalı..

Küheylan

19 Mayıs 2017 Cuma 23:03

Cennette uçtu

ilker özdemir

20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:12

sanane cennete uçtu denirmi

Yeter ulannn! Yol mu bu ne!!!!

19 Mayıs 2017 Cuma 22:23

Bu yolda o kadar cok hata var ki, yapan muhendıs ve saz arkadaşlarını allaha bile havale etsek azdır !!!!

Vatandaş

19 Mayıs 2017 Cuma 20:16

2 günde 2 ölümlü kaza üstelik ikisi de daha çok küçük bir an önce eğirdir konya yoluna el atılmalı içimiz yandı dizilerde bile alay konusu olmuş durumda sana olan aşkım beyşehir ısparta yolu gibi hiç bitmez diyerek yeter artık eğirdir yalvaç arası ölüm yolu olarak değişsin adı belki o zaman biraz daha dikkatli olur insanlar muğladaki virajın adının ölüm virajı olduğu gibi insanlar oraya yaklaşınca bisikletten bile yavaş gidiyorlarmış

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR