19 Nisan 2024 Cuma

EĞLENCE MEKANINDA ÇOK SAYIDA SİLAH BULUNDU

Görünüşte Eğlence Merkezi ama...

Isparta

Isparta'da bir eğlence merkezinde arama yapan polis çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

 

Konuyla ilgili emniyetten yapılan bilgilendirmede;"Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, kasten adam öldürmeye teşebbüs kasten yaralama, tehdit, hakaret ve 6136 sayılı kanuna muhalefetten eğlence merkezinde gerçekleşen olayda suç aletleri ve materyaller ele geçirilmiştir.

 

21.04.2016 günü ilimizde bulunan bir eğlence merkezinde kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet,tehdit ve hakaret olayı ilgili olarak adli makamların talimatı doğrultusunda eğlence merkezinde yapılan aramada, çeşitli çap ve markalarda kurusıkı tabancadan bozma 5 adet tabanca, tabancalara ait çeşitli çap ve markalarda 11 adet mermi, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet 12 kalibre av tüfeği ve tüfeklere ait 18 adet 12 kalibre av fişeği, 1 adet av fişeği kütüklüğü ele geçirilmiş,ele geçirilen materyallere el konulmuştur.

 

Olay sonrası ekiplerimizce yapılan özverili çalışmalar neticesinde “Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan yakalanan M.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece görevlilerimizce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR