26 Nisan 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformundan Haydi Çocuklar Camiye Projesi

Eğitime Destek Platformundan Haydi Çocuklar Camiye Projesi

Isparta

Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Abdurrahman AKÇİL proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akçil: "Haydi Çocuklar Camiye" çocukların vakit namazları camide kılmalarını teşvik eden, yarışma formatında gerçekleştirdiğimiz, İlk ve Orta okul öğrenci grubuna hitap eden bir projedir. Bu proje ile camilerimizle çocuklar arasında köprü kurmayı amaçlıyor; katılan çocukların namaz bilinci ve alışkanlığı kazanmalarına, manevi potansiyellerini keşfetmelerine ve iç huzuru yaşayarak öğrenmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz ve tüm İlk ve Orta okul öğrencilerini bu yarışmaya davet ediyoruz. Yarışmaya kayıtlar okullardan öğrencilere gelecek online başvuru linki ile yapılacaktır ve kayıt tarihleri 28 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır, ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İbrahim

29 Haziran 2022 Çarşamba 14:32

Hakkımda yorum yapan ahmaklara cevabım olsun. Ben camilerden ve dindar gözükenlerden çocuklarımı uzak tutacağım dedim.. Merak etmeyin benim çocuklarım ahlak nedir, insanlık nedir, gerçek iman nediri şimdiki dincilerden çok daha iyi biliyor ve uyguluyorlar. Yıllarca sol görüş ve ekseninde uzak duran biri olarak o camiadan özür diliyorum. Hiç haksızlıklarını görmedim. Müslümanlık alın secdeye deymeyle olmaz. Davranışla, vicdanla, başkalarının hakkını yememekle olur. Anlayana...

İbrahim

29 Haziran 2022 Çarşamba 14:10

OKUYU U ismiyle yorum yapan yavşak. Sendenmi öğreneceğim. İnsanlığı.

Okuyucu

29 Haziran 2022 Çarşamba 11:08

İbrahim.. Benim de tanıdığım, arsız, hırsız, sahtekar, katil, ahlaksız, anarşist herkes İNSAN'dı. Bence sen insanlığu da terket.. Hayvan ol kurtul..

Ülkücü

29 Haziran 2022 Çarşamba 09:51

İbrahim sana bu güzel adı veren adam hiç mi eğitim vermedi. Dini eğitimi başkalarının anlattığı kadarıyla öğrenip hiç tefsir okumadan sünnet, hadisi şerif okumadan hareket edersen onlar gibi olursun. Bunları yazarak bir de günaha giriyorsun. ABD, İsrail dünyaya zulmediyor. Hz. İsa'ya Hz. Musa'ya düşman mı olman gerekir. Git önce dinini, kitabını Rabbini adam gibi öğren, tanı, yaşa ve iyi örnek ol.. O çocukların da vebaline girme. Hesap günü seni suçlayacaklar. Sonra çok pişman olursun.

hulusiler

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:42

Geleceğin aydın ve bilim ışığında olmasını istiyorsan, inanç sistemini bir kenara koyma zorundasın, aksi takdirde ezberden öte gidemessiniz, ne zaman ayıp ve günah kelimelerinden uzak durursanız yaratıcı bireyler yetiştirirsiniz. Unutmayın "bu gün yaşadığınız muazzam medeniyet ezbere konuşanlar sayesinde değil bilakis sorgulayanlar sayesinde" dir.

YABANCI

29 Haziran 2022 Çarşamba 00:53

ah ah AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ğençliğim zehir oldu ğitti, KİMSEDEN KABAHAT ARAMAM.KENDİM DUNYAMI,ĞENÇLİĞİMİ ZEHİR ETTİM ŞİMDİ AZICIK OLSADA KUTULDUM. İNŞAALLAH RABBİM AF EDER BENİ. RABBİM İMANLI ĞENÇLİK YETİŞTİRMEYİ NASİB EYLESİN.

Fatih Yılmaz

28 Haziran 2022 Salı 22:21

Çok güzel bir uygulama. Yapanlardan Allah razı olsun.

İbrahim

28 Haziran 2022 Salı 19:31

Etrafımda ne kadar sahtekar varsa hepsi 5 vakit namaz kılan, dindar gözüken insanlardan oluşuyor. O yüzden çocuklarımın camilerden ve dindar kesimden uzak tutmaya kararlıyım.

okul-cami

28 Haziran 2022 Salı 18:48

yaz okulları açalım diye bizi zorlayanlar şimdi gitmiş haydi camiye diye kampanya yapıyor sevap bonus toplatıyor ve sonunda ödül veriyor. okula gidene de ödül versenize öyleyse. samimiyetsizsiniz. güvenilmezsiniz.....

Misafir

28 Haziran 2022 Salı 18:48

Eğitime destek derken hangi müfredatı uygulayacağınızı da bir haber yapın. Beyninizin arkasındaki düşünce ile diliniz bir olsun. Kuran'a tabi olun. Kin ve nefret duygularınızı istesenizde gizleyemiyorsunuz. Sayın Osman hocama selamlar.

sdk

28 Haziran 2022 Salı 17:15

masaALLAH, bu sekilde cocuklarimizi egitirsek okumus cahil ,katil ,hirsiz olmazlar, ALLAH celle celaluhu razi olsun

Adil Agaoğlu

28 Haziran 2022 Salı 16:58

Yandaş İmam beslenmenin diger adı bu. Dürüst ve ahlaklı bir Müslüman din adamı iseniz hadi ders ücreti almadan yapsanıza bu hizmet!

İlginç

28 Haziran 2022 Salı 15:55

Eğitime destek camiye gidin çocuklar. Ama okulları unutmayın. Değerli veliler sizler de ortamı denetlemeye unutmayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR