20 Nisan 2024 Cumartesi

Eğitimcilerden Günaydın’a Tepkiler başladı

Eğitimcilerden Rektöre destek devam ederken Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a tepkileri de devam ediyor.

Isparta

 Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal“bilime dil uzatacak kişilerin kendilerinin de en az onlar kadar bilimsel ve...Eğitimcilerden Rektöre destek devam ederken Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın’a tepkileri de devam ediyor. Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal “bilime dil uzatacak kişilerinkendilerinin de en az onlar kadar bilimsel ve donanımlı olması gerekir”yorumunu yaptı.

SDÜ kampüsüne yapılması talebiyle sosyal tesis, yurt ve beşkatlı otoparkın yapımının red edilmesi ile başlayan tartışmalar belediyemeclisini değil üniversite yönetimini haklı kıldı. Geçtiğimiz hafta SDÜöğrencilerinin barınması, alışveriş, otopark gibi sosyal donatı alanlarınınyapılması talebine belediyenin red oyu vermesi, tartışmaları başka boyutlaratırmandırıyor.

Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal’ın belediyeden çıkan karardanziyade belediye meclisinin Süleyman Demirel Üniversitesi için bilimselliktenuzak sözleri ile küçültmesinin tarihsel bir hata olduğunu ifade edereksözlerinde şunlara yer verdi: “Süleyman Demirel Üniversitesi dünyada 500üniversite arasına girmiş rüştünü ispatlamış bir eğitim kurumudur. Bilimselliğibelediye meclis üyeleri değil hiç kimse tarafından tartışılamaz ve kendindeböyle bir hakkı göremezler” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yavuz

21 Ekim 2014 Salı 15:41

günümüzde şehrimize gelen öğrencilere bu hizmeti sunan insanlara saygı duy ve sus kompleks ve egolarını gözden geçir istanbulda 1o kişilikodada sadece barınma 550 tl öğren

osman

21 Ekim 2014 Salı 17:30

rektör çok biliyosa cübbesini çıkarsın ya işadamı olsun yada siyaset yapsın kompleksl olan çakma fatih terim rektördür.yoksa böyle haddini bildirirler adama.

dumrul

21 Ekim 2014 Salı 09:00

REKTÖR HOCAYA DESTEKMİŞ BİLİMSELLLİKMİŞ BU ŞAHSA SORMAK LAZIM SDÜ NEREDEYDİ NEREYE GELDİ ÜNİVERSİTE SIRALAMASINDA BAŞKAN GÜNAYDIN ISPARTA İÇİN KONU ETTİ BU ZATNEREDEN GELDİYSE ISPARTA İÇİN OLAN ÇALIŞMAYI DESTEKLEMEMKTE

Gökhan

21 Ekim 2014 Salı 02:11

Lise hocası kakmış yorum yapmış haddini bilmek ne kadar önemli

Ali

21 Ekim 2014 Salı 02:08

Kim bu herif ya kakmış başkanı eleştirmiş ilk defa gördüm, sabah görsen kısmetin kapanır

vatandas

20 Ekim 2014 Pazartesi 23:48

reklamlar bitince son dakika diye haberini yapın bi zahmet

Öğrencileride düşünmek lazım

20 Ekim 2014 Pazartesi 22:51

Bilimsel kaygısı olan insan öğrencileri geçim kapısı olarak görmez. Onların barınma, ulaşım gibi ihtiyaçlarınında yerinde görülmesini sağlar. Öğrenciye şehirden git gel, aprt tut, ev sahipleriyle uğraş dur, zamnını harca... canı gezmek isteyen öğrenci şehre atlar gelir. Her kesi zorla şehre taşımak ve apartlarınızda ikamet ettirmek zorundamısnız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR