19 Nisan 2024 Cuma

EĞİRDİR SHOW TV’DE

Sanatçı Turgay Başyayla, "Eğirdir'de daha önceden de geldim. Burada insan huzur buluyor. İnsanları çok cana yakın. Hava çok temiz ve doğası muhteşem." dedi.

Isparta

Sanatçı Turgay Başyayla, "Eğirdir'de daha önceden de geldim. Burada insan huzur buluyor. İnsanları çok cana yakın. Hava çok temiz ve doğası muhteşem." dedi.

Show Tv’de Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı ekibi, Eğirdir'in eşsiz tatlarını tanıtmak için çekim yaptı.

 

 Eğirdir'de turizmi geliştirmeye yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında, Eğirdir Belediyesi'nin davetlisi olarak Eğirdir'e gelen"Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programı çekimleri tamamlandı.

 

Ülkemizin yüzlerce yıllık geleneksel lezzetlerini, tarihini,doğal ve kültürel zenginliklerini sanatçı Turgay Başyayla’nın türküleri eşliğinde tanıtan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programı, Eğirdir'de birbirinden güzel çekimler gerçekleştirdi. Eğirdir Liman'dan tekne ile Göle açılan Turgay Başyayla, gitar ve bağlama eşliğinde türküler söyledi. Eğirdir Yeşilada'da tekneden inen Turgay Başyayla'ya, Pamukkale Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri de büyük ilgi gösterdi.

 

Eğirdir program çekimleri esnasında yapım ekibine Eğirdir Belediyesi Basın personelleri Selçuk Tokgöz ve Emrah Çelik'in dışında İlçede amatör olarak saz ve gitar çalan Turgay Eken ve Mustafa Ertap'ta sanatçı Turgay Başyaylaya eşlik etti.

 

  Programda ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra meşhur yemeği olan Sazan Dolması'nın ve Elma Tatlısı'nın yapımı Yeşiladada bulunan Fahri Bey konağı sahibi Cemal Egemen tarafından gerçekleştirildi. 

 

Program yönetmeni Ömer Şenol Şişman, menajer Yüksel Eser,yapım koordinatörü Mustafa Ülker, kameramanlar Salih Söğüt, Mutlu Arslantaş,Şahin Solak ve sunucu Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla’dan oluşan“Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programı ekibi, Eğirdir'de çok keyifli ve başarılı bir program çekimi gerçekleştirdiklerini belirterek, Eğirdir çekimlerinin en kısa zamanda Show TV’de yayınlanacağını dile getirdiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

isparta

16 Nisan 2016 Cumartesi 23:54

Ispartadan eğirdir a yolu genisletselrr yada metro yopilsa harika olur gelişir ama nerde inanamiyorum

kazıklanan vatandaş

16 Nisan 2016 Cumartesi 23:07

Eğirdire gelipte kazıklanmayan varmı? Eğirdir esnafı 1 bardak çaya 5 TL istedi.Başka bir kafeteryada ise çay 7,5 TL.Bunun neresi güzellik..

Burak

16 Nisan 2016 Cumartesi 14:20

Eğirdirim sen bir başkasın... Tüm Türkiye Bilmeli Artık Bu Eşsiz Güzelliği... Doğa Harikasını

MBT

16 Nisan 2016 Cumartesi 12:13

Cana yakın öyle mi? Haberi yapan arkadaşlar Eğirdir merkezde herhangi bir lokantada yemek yememiş ya da bir marketten alışveriş yapmamış olsa gerek.. Daha geçen hafta bahsedilen cana yakınlığa(!) bizzat şahidim..

DUMRUL

15 Nisan 2016 Cuma 13:52

bu haberi yapan kişiden yalvaçtaki çekimlerdende bahsetmesini isterdim yalvaçtada çekim yapıldı bakalım yalvaç çekimimi eğirdir çekimimi daha çok izlenecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR