20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİRDİR SALLANDI!

Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupası Pazar günü yapıldı.

Isparta

Triatlon Avrupa Kupası'nı yabancı triatletler kazandı. Ödüllerini Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöli Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından verildi. Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupasında derece Bayanlarda 1. Arina Shulgina (Rusya), 2. Yuliva Yelistratova (Ukrayna), 3. Margie Santimaria (İtalya) girerken erkeklerde 1. Denis Vasiliev (Rusya), 2. Oleksiy Syutkin (Ukrayna), 3. Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu.

                Bu yıl13.sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu sona erdi. iki gün süren yarışların ilk günü Türkiye genelinden sporcuların katıldığı müsabakalar gerçekleştirildi. Yarışların ikinci gününde bayanlar ve erkekler de Avrupa Kupası müsabakaları yapıldı.

                IspartaValisi Vahdettin Özkan, "Eğirdir ilçemiz bu gibi sporlar için potansiyeli çok güzel. Ev sahipliği yapan Belediyeye teşekkür ediyorum. Bu gibifaaliyetlerin devamını diliyoruz. Gerek turizm gerekse kültürel anlamda bu yarışların büyük katkıları olacaktır" dedi.

                Yarışların sonunda genel bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl,"Bundan iyisi Eğirdir Elması" diyerek başladığı sözlerine, ilçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz Triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şkeilde yapılacağı inancını taşıdğını belirtti.

Gökçe Eğirdir'i salladı

                Uluslararası Eğirdir Triatlonu yarışları kapsamında düzenlenen konserlerin Cumartesi akşamıünlü sanatçi Gökçe sahne aldı. Gökçe'den önce sahnede sunuculuğu ve şarkılarıyla Esma Er, Aydan Akbay, Olcay Ağırbaş ve Meltem Erensoylu sahne aldı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Triatlon Federasyonu Başkanı aHHHamdi Güneş tarafından sanatçılaraçiçek ve kristal elma takdim edildi. Sanatçı Gökçe, söylediği bir birinden güzel hareketli parçalarla kendisini izlemeye gelenleri mest etti.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR