23 Nisan 2024 Salı

EĞİRDİR HAKETTİĞİ YERE DOĞRU GİDİYOR

EGİAD Başkanı Osman Gök: Eğirdir Hakettiği Yere Doğru Gidiyor

Isparta

Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Osman Gök, ilçede 31 Mart’tan sonra yaşanan olumlu havanın yatırımcılara şevk getirdiğini söyledi.

31 Mart seçiminde AK Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün göreve getirilmesiyle birlikte Eğirdir’de çok şey değiştiğini belirten Gök, “Eğirdir, tarımda, turizmde hakettiği yere doğru gidiyor. Turizm anlamında gerçekçi yatırımların yapıldığı, Belediyemizin esnafın önünü açtığı, destek olduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu anlayış Eğirdir’i daha da güzelleştirecektir. Eğirdir esnafına şevk, heyecan geldi. İlçede düzenlemeler var, ada yolu yapıldı. Misafirlerimiz çok beğeniyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğirdirli

01 Eylül 2019 Pazar 16:30

Bu yorumları yazar iken veli gök ve kardeşlerinin hakkında vicdanen rahat ol mübarek insan evladı

Aykut

23 Ağustos 2019 Cuma 23:37

Utanmaz herif omrunde hic hacca gitmemis birine haci diye hitab ediyor egirdirin secilmis baskanina veli diye hitab edyor once konusmasini ogren saygisiz sonra egirdiri tahlil et neymis karayollari bu devletin bir kurumu deyilmi belediyeden hortum kesildi otmeye basladin kim oldugunda tesbit edilmis merak etme adam elli yildir yapilmayanlari yapiyor sen aydami yasiyorsun kedi uzanamadigi ciyere mundar dermis olay bu

nihat

23 Ağustos 2019 Cuma 16:19

ilk 5 ayda millet veli den göreceğini gördü. karayollarının döktüğü asfalttan başka bir icraat olmayacağını anladı. işçi çıkışları başladı. çöpe sürümler başladı. insanlarla uğraşmalar başladı.halk hacı omara bu gidişte arayacak herhalde. plajdaki otelle ilgili daha hala bir gelişme yok. hazine arazileri üstündeki esnaflada uğraşmaya başladı. vay eğirdir de oturanın haline vay.

hakkı

23 Ağustos 2019 Cuma 16:14

evet eğiridr de çok şey değişti. işçilere meclis üyelerine bile başkanım dedirtildi.. maaşları düzene girmedi. yarın bir gün atatürk portresinin yanına ilçe başkanlığında yaptığı gibi kendi fotosunu astırtır egolu başkan.

alpay

23 Ağustos 2019 Cuma 15:37

kardeşi egiad da diğer kardeşi liyakatsız ünvasız mustafa gök ü yüksekokul müdürü yaptı. doğru bunların kendileri için herşey güzel gidiyor. önemli olan eğirdirin hakettiği yere gitmesi. kendi işlerinin değil.

alpay

23 Ağustos 2019 Cuma 15:35

nasıl hakettiği yere gidiyor. uzaydamı yaşıyor veya kardeşi diyemi böyle konuşuyor. işçi kıyımı başladı. işçi memur maaşlar ödenmiyor. su parası daha hala yüksek. çarşıda meyve dağıtmakla bu işler yürümez.

alpay

23 Ağustos 2019 Cuma 15:32

eğirdir hakettiği yere veli ilede varamayacak bu gidişte. işçi çıkarımları başladı. memur maaşları ödenmiyor. işçi maaşları ödenmiyor.sadece karayollarının yaptığı asfaltla insanların mutlu olacaklarını düşünmesinler. su parası aynı . katı atık alınmaya devam ediyor.

mahmut

23 Ağustos 2019 Cuma 15:30

ne oldu bunların elektrikli yatları suya düştü herhalde

Vatan daş

23 Ağustos 2019 Cuma 14:30

Göldeki su çekilmesini önlemezseniz, göldeki kirlenmeyi önlemezseniz, tarım ilacı karışımını önlemezseniz hep birlikte hak ettiğimiz yeri görürüz...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR