26 Nisan 2024 Cuma

EĞİRDİR BELEDİYESİ TAHTAKALEYİ TEKRAR MÜHÜRLEDİ

EĞİRDİR BELEDİYESİ TAHTAKALEYİ TEKRAR MÜHÜRLEDİ

Isparta

EĞİRDİR’DE geçen ay belediye tarafından mühürlenen ancak birsüre sonra mahkeme kararıyla tekrar açılan Tahtakale Ucuzluk Pazarı bugün zabıtaekipleri tarafından tekrar mühürlendi. İşletme sahibi ise Nurali Doğan, tekrarmühürlenmesindeki gerekçeli kararı şu sözlerle açıkladı. Doğan: "İçkilirestaurant ruhsatı  olduğu için burada ucuzlukpazarı açamazmışım. Ayrıca 15 gün içinde içkili restaurantta çevirmezsenruhsatımı iptal edecekler" dedi.

1993 yılında yap-işlet yöntemiyle yapılarak hazineye aitolan ve 2005 yılından buyana da Nurali Doğan’ın işletmeciliğini yaptığı  ve Sahibi olduğu Liman Turizm Temizlik Hizm.Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine bağlı olarak hizmet veren TahtakaleUcuzluk Pazarı, geçen ay imara uygun olmadığı gerekçesi ile mühürlemişti. Bomba32 Haber Sitesi'nin daha öncede gündeme getirdiği mühürleme olayının ardındanTahtakale Ucuzluk Pazarı bugün ise bir başka gerekçeyle belediye ekipleritarafından tekrar mühürlendi. 

Mühürlenen işletmenin Sahibi Nurali Doğan açıklamasında ise;"Bu seferki mühürleme sebebi ise 19.06.2017 tarihinde gönderdiği belgeyle "seninburada ruhsatın yok. Burası içkili restauranttır. Sen buraya içkili restaurantaçevirmezsen, 15 gün sonra ruhsatını iptal edeceğim. Ben 2009 yılında dönemin BelediyeBaşkan Yardımcısı Mazluma Findos'a verdiğim dilekçeyle işletme yerini TahtakaleUcuzluk Pazarı ruhsatının verilmesi için müracaatta bulundum. Ve ruhsatınverilmesi için onay çıktı. Ve harç parası yattı. Benim işletme ruhsatım var. Ruhsatımda kontrol sırasında alıp belediye götürmüşler.

Bunun üzerine 30.06.2017'de bir dava daha açtım. Ruhsatımvar ama belediye benim işyerimi mühürlüyor. Ve ruhsatımı iptal etmek istiyor.Ve bu sürecin ardından Isparta'da katıldığı bir televizyon programında bütün buyaşananların ardından milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. "Kiraborcu var" diyor. Eğer benim kira borcum varsa, madem benim borcum varsa209 Bin TL benim belediyeden mahkeme kararıyla alacağım var. Bununla ilgilineden açıklama yapmadın. Kira borcum varsa, işyerimizi mühürlüyorsun. Kirayı daicra yoluyla ben tahsil edebilirsin. Ve geçtiğimiz günlerde de icraya vererekbenden hukuksuz bir şekilde para isteyerek almaya çalışmış ancak mahkeme isetedbir kararı koymuştur.

Ve sonuç olarak bugün dükkanım tekrar mühürledi. Bütün buyaşananların ardından belediyenin bu davranışını kamuoyunun takdirinebırakıyorum. Bana zorla içkili restaurant aç diyor. Bu benim yasal hakkımdır.İster açarım ister başka bir işletme olarak kullanırım. Devletin bana verdiğibir haktır. 1993 yılında dönemin yine Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafındanverilmiştir. İçkili restaurantımı ben 1 yıldır durdurma kararı almışım.

Devlet büyüklerime sesleniyorum. Başkan Ömer Şengöl'e kimdur diyecek. Eğirdir Belediyesi bir aile şirketine çevirilmiştir. Ablasınınoğlu Halil İbrahim Uysal belediyenin avukatıdır. Sosyal medyadan bana hakaretediyor. Cahilir okuma yazması yoktur diyor. Evet benim okuma yazmam yoktur.Okuyamadım çalmadım, çırpmadım. Dayım belediye başkanı yoktu. Beni avukatyapmadı. Sen dayınla beraber çaldıklarını söyleyecek misin. Halil İbrahimUysal'ın hanımı Fen İşleri Müdürüdür. Yiğeninin birisi bundan 2 ay öncegörevden alınmıştır. Buradan İç İşleri Bakanlığı'na ve Cumhuriyet Savcılarımızasuç duyurusunda bulunuyorum. Bu yaşananları kamuoyunun takdirine ve vicdanınabırakıyorum. Devletin gücünü kullanarak bana zulüm ediyor. Devletin gücünükullanarak bana zulüm ediyor. Devletin gücünü kullanarak bana zulüm ediyor.

Kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Konuştuklarımın bir tanesi yalan ise yanına avukat yiğeninial tüm müdürlerini al gel televizyon kanalında konuşalım. Beni yalancı çıkarözür dileyeyim.  

İŞTE BELGELERİ














YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başkana

01 Ağustos 2017 Salı 21:27

Sayın başkan sen sabah oturduğun hayvanat bahcesinden egirdir gölünü izlemeye devam et bu devletin parasıni eşine dostuna yedir.. göle attigin pislikler ortaya cikacaktir elbet

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR