29 Mart 2024 Cuma

EĞİRDİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari Dağlıca'da görev yapan Uzman Çavuş Cihangir Can şehit oldu.

Isparta

Hakkari Dağlıca'da görev yapan Uzman Çavuş Cihangir Can şehit oldu. Şehit olduğu haberi ise Eğirdir'de yaşayan eşine ulaştı. Ailesi ile birlikte Eğirdir'de yaşayan eşinin bulunduğu eve dev türk bayrağı asıldı.

Şehidin Eğirdir'deki evine ise ateş düştü. Eğirdir Gülpembe Anaokulunde öğretmen olarak görev yapan Gönenli şehidin eşine ise ilk haberi verildi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile eşi Dr. Ruhan Özkan ile birlikte şehidin eşine taziye için Eğirdir'e gitti.

İŞTE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NIN AÇIKLAMASI

Genelkurmay Başkanlığı,  Şırnak'ta devam eden operasyonlar sırasında bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "12 Nisan 2016 Salı günü  Şırnak il merkezinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu biri ağır olmak üzere, dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olan silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına,  Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

 SON DAKİKA... FLAŞ HABER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

salih

14 Nisan 2016 Perşembe 12:05

Başkanlık için dokunulmazlıklar kalksın şamataları koparıp milletten oy devşirmeyi planlayanlar (hep başarılıda oldular) hala hiçbir terör örgütü üyesi, yandaşı, destekçisinin malına, şirketine kayyum atamadılar. PKK, İŞİD, DHKPC vs. hepsi rahat rahat yaşayıp gidiyor.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN YANINDAYIZ

14 Nisan 2016 Perşembe 10:51

Bugün öngörü ve mutabakatla ilan edilmeyen sıkıyönetim, ileride, daha ağır maliyetlerle zaten yürürlüğe girecektir.

YALNIZ KURT

13 Nisan 2016 Çarşamba 20:01

Hep aynı seneryo, AÇILIM YAPAN SİYASİLER, SARAY BESLEMELERİ AKİLLER, Oparesyona izin vermeyen Valiller, Bu hainler Şehirlere yerleşirken siz ne Yaptınız Allah Aşkına ?? MALESEF ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR KAHROLSUN HAİN BÖLÜCÜ LEŞ KÖPEKLERİ. ( ŞEHİDİM HAKKINI TÜRK MİLLETİNE HELAL EYLE )

İbrahim

13 Nisan 2016 Çarşamba 14:21

Allah şehidimizin ailesine Sabır,güç versin...Allah'ım kahhar isminle kahreyle dinsiz,vatansız ermeni vatan hainlerini ALLAH'IM :( :'( AMİN

Ali

12 Nisan 2016 Salı 18:51

Erdoğan: "Valiler verdiğimiz talimatlar gereği PKK'ya operasyon yapmadı!" Yalçın Akdoğan: “Örgüt hiçbir sözünde durmadı. Devlet çözüm sürecinde operasyon yapmazken PKK yığınak yapıyordu.” Davutoğlu ‘terör örgütü PKK, yıkıcı saldırılarda bulunmak için 2013'ten bu yana ciddi bir yığınak yaptı’ ÖNÜNÜ AÇIP SEYRETTİLER yani. Arınç: "Bu Kanun KCK'lılar Çıksın Diye Getirildi" Şehitler niye mi geliyor, umurlarındamı zannediyorsunuz? Bu kafayla alkışa, soyulmaya ve ölmeye devam

ibo

12 Nisan 2016 Salı 21:47

hemen siyesete bağlayın aferin size memnun oluyorsunuz dimi böyle şehit haberleri gelince yapmayın ya böyle çözüm süreci olmasaydı da pkk vardı ne değişti sizce korkarım ki askere çağırsalar bunlar başımızda var diye vatan korumaya gitmezsiniz.ALLAH u teala herşeyin hayırlısını versin şehidimize rahmetiyle muamele etsin ailesine de sabırlar ihsan eylesin inşallah

ugur

12 Nisan 2016 Salı 18:31

ŞEHİDİMİZE ALLAH TAN RAHMET AİLESİNE SEVENLERİNE YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM RUHUN ŞAD OLSUN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR