20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİRDİR'DE TIR DEVRİLDİ

EĞİRDİR'DE TIR DEVRİLDİ

Isparta

Eğirdir Sevinçbey benzinliği yakınında dün meydana gelen tek taraflı kazada tır yan yattı. Yaralanan şoför ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tırın dorsesinde bulunan tonlarca inşaat malzemesi saatler süren çalışmalar neticesinde bir başka tıra yüklenerek dorse olay yerinden kaldırıldı.

Kemal ERBEN - EĞİRDİR

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yoldan memnunuz gölge etmeyin artık hizmet istemiy

21 Temmuz 2018 Cumartesi 18:20

Arkadaş şu eğirdir yoluyla neden oynuyorsunuz sürekli asfaltı güzel, biz memnunuz mevcut halinden oynayıp durmayın. Bir imza kampanyası başlatacağım yakında eğirdir yolundan elinizi çekin diye. 20 senedir yolu bir yapıyorsunuz bir bozuyorsunuz birileri rant mı elde ediyor o yoldan anlamadım ki.

Vatandaş

21 Temmuz 2018 Cumartesi 13:27

Millet uzaya çıkıyor. Isparta’da 30 km yolu 17 senedir bitiremediler. Her yıl yaz geldi mi yapboz oynuyorlar yolda. Giden paralara yazık.

Yeter be bitsin artık EĞİRDİR YOLU

21 Temmuz 2018 Cumartesi 13:21

Ben anlam veremiyorum arkadas ben 32 yasindayim hadi 12 yasina kadar cocukluk hatirlamiyor 20 yildır beri bu egirdir yolunda ne yapıyorlar bilmiyorum bugüne kadar kaç can gitti ne yaralamalar oldu maddi kazalar oldu yanliş hatırlamıyosam eski belediye baskanı bu yolda yasamını yitirdi daha ne zamana kadar bu yol bitecek bigün de bu yolda calisma olmadan gitsek dişimi kırcam cok zor mu bu 32 KM lik yolun sorunsuz olmazı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR