19 Mart 2024 Salı

EĞİRDİR'DE ŞOK İNTİHAR

EĞİRDİR'DE ŞOK İNTİHAR

Isparta

Bugün sabah saat 08.00 sıralarından Eğirdir Yanbakan olaraktabir edilen Beydere Köyü yolunda bir intihar gerçekleşti.

Edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir Dağ Komando Okulu personellerinden Piyade Uzman Çavuş Arslan ALTUNAY sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma girdi. Girdiği bunalımdan kurtulamayan 38 yaşındaki 6 yıllık personel Arslan ALTUNAY saat 07.30 sıralarında yanbakana geldi. 07.45 sıralarında beylik tabancasını çıkaran uzman çavuş 1 el ateş etti. Olay yerinden geçen bir vatandaş jandarmaya haber verdi. Olay yerine jandarma ekipleri ve ambulans çabuk yetişti. Ağır yaralı olduğu anlaşılan Uzman Çavuş Arslan ALTUNAY Isparta SDÜ Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Eğirdir Savcısı olay yerine gelerek gerekli soruşturmayı başlattı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. Öte yandan edindiğimiz bilgilere göre Uzman Çavuş Arslan ALTUNAY'ın Samsun'lu olduğu ve Eğirdir'de yalnız yaşadığı öğrenildi.

Kemal ERBEN - EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Blue

18 Ağustos 2017 Cuma 01:03

Ebru senin tahmin ettiğin kişi değil daha evlenmemişti ne çocuğu ne eşi nerenden uyduruyosun

Ebru güney

17 Ağustos 2017 Perşembe 17:06

Bu kişi yanlış tahmin etmiyorsam eşinden ayru.kızını tanıyorum sanki eğirdirde aileside kalıyordu.kızı da sorunlu biriydi

hacilarin berdus

17 Ağustos 2017 Perşembe 16:47

Askeriyedeki intiharlarin pesi birakilmamali, gerci bu devirde bir seyin izini surseniz basiniza hersey geliyor, en kotu ihtimalde trafik kazasi geciriyorsunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR