19 Nisan 2024 Cuma

Eğirdir'de Sıcak Saatler

Eğirdir'de Sıcak Saatler

Isparta

Dün gece saat 00.30 sıralarında Eğirdir halkı silah sesleriyle uyandı. Afyon Plakalı bir kamyonetle komşu İlçemiz Sütçülerden çaldıkları 2 Büyük Baş Hayvanı alan ve daha önce hayvan hırsızlığından kaydı bulunan şahıslar Eğirdir girişinde Jandarma tarafından fark edildi. Jandarmanın dur uyarılarını dikkate almayan hırsızlar son gaz şehir merkezinden kaçmaya çalıştı. Köprübaşı mevkiinden, Nafiz Yürekliyi geçtikten sonra yanbakan olarak bilinen Barla yoluna kadar kovalamaca sürerken jandarma zaman zamanda havaya uyarı ateşi açtı.

 

Barla yolu üzerinde yanbakanda durdurulan araçta bulunan şahıs gözaltına alınırken, araçta 2 büyük baş hayvan ele geçirildi. Hayvan hırsızlarının 3 kişi oldukları 2'sinin ise kaçtığı görgü tanıklarınca ifade ediliyor.

 

Jandarma olaylı ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 Kemal Erben 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

garip

19 Ağustos 2015 Çarşamba 10:04

Daha öncesinde;nezaketten biihaber,bir adam bakıyordu ****ara(güya işletmeci)gelen halkı oradan kovmak için elinden geleni yapan bir KAZMA,afedersiniz.Hülasa;eğirdir Yerli turist çekecekse önce Halk Plajı olmak üzere,,Sayın Başkan;plajlarınıza ve işletmeye verdiklerinize bir bakın,,istirham ederim

eğirdirli

14 Ağustos 2015 Cuma 23:32

sayın ömer şengöl plajda hiç tuvalete girdiniz mi. eminim girmediniz. girseniz utanırdınız. vah vah diyorum.

savlı

11 Ağustos 2015 Salı 19:34

şerefsizler.alnı.terlemeden.g.tü.acımadan.para.kazanacaklar.kolayılamı.oluyor

Çavuş. 42

11 Ağustos 2015 Salı 13:12

Bu hırsızları o gün akşam 8.10 arası kurucuova dan ****üreceklerdi ama basaramadilar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR