25 Nisan 2024 Perşembe

Eğirdir'de büyük sürpriz

Eğirdir'de büyük sürpriz

Isparta

Eğirdir’e gezmeye gelenler Yeşiladanın etrafında tekne ile gezme fırsatı da buluyor.

   Yeşilada da 20 yıldır kaptanlık yapan Eyüp Coşar ve Ömer Özdoğancı, genelde Eğirdir dışından gelen yerli halkın tekne turu yaptığını belirterek, bu etkinliğin Eğirdir turizmine olumlu yansıdığını ifade ettiler.

  Tekne turuna katılan vatandaşların turdan çok memnun kaldıklarını ifade eden kaptanlar; 30 dakikalık tekne turuna katılan vatandaşlara Eğirdir Gölü ve çevresi ile ilgili bilgilerde verdiklerini söylediler.

   Düğün, nişan,sünnet merasimlerinde vatandaşların tekne gezisini tercih ettiğini belirten kaptanlar; Zaman zaman tekne turu esnasında müzik eşliğinde romantik ortamda gençlerin evlilik tekliflerine de şahit olduklarını ifade ederek, hanımların kendi aralarında yaptıkları altın günlerini bile göl üzerinde tekneyle gezerekdaha eğlenceli hale getirdiklerini kaydettiler.

  10’ar kişilik 2 adetve 40 kişilik 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet tekne ile hizmet verdiklerini belirten Eyüp ve Ömer Kaptan; Can yeleği, can simidi, ilk yardım çantası, yangın söndürme cihazı olan ruhsatlı tekneleriyle yat kaptanlık ehliyeti sahipleri olarak vatandaşlara sorumluluk bilinci içerisinde hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Smile

27 Temmuz 2016 Çarşamba 21:21

Suyun kokusundan gezebılırsenız gezın! Kuşlar bıle gelmıyo o pis suya!

ecem altınışık

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:54

tekne daha zevkli oluyor.hem okadar pahalı değil 1 saat ten fazla biniyorsun 30-40 tl ücret veriyorsun ailenden başka kimsede olmuyor.bence süper bişey....

DUMRUL

27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:17

tur ücreti ne kadar merak ettim Antalya limanda pazarlık usulü 5-10 tl arasında 45 dakikalık turlar var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR