19 Nisan 2024 Cuma

EĞER BUNU YAPMAZSANIZ !

BUNU YAPMAZSANIZ!...

Isparta

Dünyadaki neredeyse tüm ülkeler 25 Ekim tarihinde (Bu gece 00.00'dan sonra) saatleri 1 saat geri alıyor. Türkiye bu sene bu tarihi 8 Kasım'a erteledi. Peki kullandığımız tüm elektronik dijital aletlerimiz bu durumdan nasıl etkilenecek?

 

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin yapıldığı gün dünya saatleri bir saat ileri almış; ancak Türkiye seçimler nedeniyle karışıklık yaşanmaması adına bu uygulamayı bir gün sonrasında yaptı. Fakat cihazlar Türkiye'nin durumunu algılamadığından dünyaya uyarak saatleri ileri aldı.Birçok vatandaş seçim gününde sandığa bir saat erken gitmek zorunda kaldı.

DİKKAT! DÜNYA GERİ TÜRKİYE İLERİ OLACAK

 

1 Kasım'da yapılacak seçimlerde gün ışığından faydalanmak için Türkiye, kış saati uygulamasına iki hafta kadar sonra geçiş yapacak. Tarih olarak da 8 Kasım günü belirlenmiş durumda. Bu tarihte sabah 04:00'dan itibaren Türkiye dünyaya uyacak ve saatler geri alınacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

UÇTUK UÇTUK

27 Ekim 2015 Salı 12:51

DÜNYADAN İLERİYİZ. SAATLERİ GERİYE ALIRSANIZ YÜCE DİVANDA YARGILANIRSINIZ BAKIN ZAFER ÇAĞLAYAN YÜCE DİVANDA YARGILANACAĞINI BİLE BİLE 700 000 DEĞERİNDEKİ SAATLE DOLAŞIYOR. ZAMANIN KIYMETİNİ EN İYİ BİLEN ZAFER ÇAĞLAYAN KODESTE DE EN PAHALISINDAN KÖSTEMLİ SAAT KULLANACAK.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR