19 Nisan 2024 Cuma

E. Orgeneral Başbuğ Isparta’ya Geliyor

Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun davetlisi olarak Isparta’ya geliyor. 19 Mart'ta ertelenen program 10 Nisan'da gerçekleşecek.

Isparta

Daha önce 19 Mart tarihinde planlanan program E. Orgeneral Başbuğ'un rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti. O program 10 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun davetlisi olarak Isparta’ya geliyor.

 

SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “21. Yüzyılın Lideri Mustafa Kemal” konulu bir konferans verecek olan Emekli Orgeneral Başbuğ,burada Kaynak Yayınları ve Remzi Kitabevinden çıkan kitaplarını imzalayacak.

 

Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgenral İlker Başbuğ’u  SDÜ’ye davet eden Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ceren Özağaç, ülkenin hergeçen gün biraz daha karartıldığını kaydederek “Ülkemiz her geçen gün biraz daha karartılıyor. Ama karanlık, biz Türk Gençleri için umutsuzluk değil,mücadele anlamı taşıyor. İşte böylesi bir dönemde Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak başta SDÜ öğrencileri olmak üzere tüm Ispartalıları 21. Yüzyılın Lideri Mustafa Kemal’i ‘Mustafa Kemal’in askeri’ olan Genelkurmay Eski Başkanımız Emekli Orgeneral Sayın İlker Başbuğ’dan dinlemek için 10 Nisan Cuma günü saat 18:00’de SDÜ Batı Kampüsü Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

06 Nisan 2015 Pazartesi 20:46

Cok yazik gelecek yillara konu bilim teknoloji yeni buluslar olsa idi universitenin o ögrencilerin görevi olmaliydi. Belki ulkenin kalkinmasina faydasi olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR