23 Nisan 2024 Salı

Dut ve Pekmez Şenliği düzenlendi

27. Sütçüler Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Dut ve Pekmez şenliği programına Isparta Valisi Vahdettin Özkan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sütçüler kent ormanında düzenlenen festivalde birçok program düzenlendi.

Isparta

Vali Vahdettin Özkan programda yaptığı konuşmada yemyeşil doğası ve tabiat güzellikleriyle ilimizin oksijen deposu yeşil Sütçüler ilçemizde birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olan festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Kaynaşma ruhu ile gelecek nesillere kültürel mirasımızın aktarılması böyle etkinliklerle daha da perçinleniyor. Doğası ile ilimizin cennet köşelerinden biri olan Sütçüler’in turizmde hak ettiği yeri alabilmesi için kamu kurumları olarak büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu kapsamda 40 yıllık bir hayal olan ve Melikler köprüsünün en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Program kapsamında düzenlenen “En İyi Pekmez” yarışmasında ilk üç sırayı alan yarışmacılara ödülleri Vali Özkan tarafından verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR