28 Mart 2024 Perşembe

DURMAK YOK YATIRIMA DEVAM

DURMAK YOK YATIRIMA DEVAM

Isparta

TBMM’nin en yoğun çalışan komisyonu olan Plan ve Bütçe Komisyonunda 23. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Kâtip Üyeliği, 24. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekilliği, 25 ve 26. Dönemde Komisyon Başkanlığı görevlerini yürüten AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 27. Dönemde yeniden komisyon başkanlığına seçildi. Bilgiç’in yeniden Komisyon Başkanı olduğu o anlarda Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak yanındaydı.

KEÇİBORLUMUZ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

Milletvekili Bilgiç’in yeniden göreve seçilmesini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyuran Başkan Parlak ‘’Ağabeyimiz, Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye’nin en önemli komisyonu olan Plan ve Bütçede yeniden Başkan olarak görev yapacak. Şimdiden kendine bu görevinde en içten dileklerimle başarılar diliyor ve her zaman yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Milletvekilimiz Bilgiç’in Keçiborlu için de büyük bir önemi var. İlçemize getirdiğimiz hemen hemen tüm yatırımlarda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in emeği var. Yeni dönemde de kendinden en azami derecede faydalanacağımızdan değerli Keçiborlu halkımızın hiç şüphesi olmasın’’ dedi.

4 dönemdir Isparta’nın gelişmesi için elinden geleni yapan ve 5. dönemde Milletvekili seçilerek büyük bir başarıya imza atan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu başarısını daha da perçinledi. 25. ve 26. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olarak görev alan Bilgiç, 27. dönemde de yeniden Başkanlık görevine getirildi. Eski Bakanların da gündeminde olan ancak bir sürü aday arasından sıyrılarak Isparta’ya büyük bir gurur yaşatan Bilgiç, yeni dönemde de Isparta’ya büyük yatırımlar kazandırmak için çalışacak.

BAŞKAN PARLAK O ANLARDA YANINDAYDI

Bilgiç’in göreve yeniden getirildiğinde yanında olan Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, birlikte fotoğraf çekilerek Isparta’ya ‘hizmet’ mesajı verdi. İlçemize kazandırılan hizmetlerin hemen hemen tamamında Bilgiç’in imzası bulunuyor. Başkan Parlak ile Milletvekili Bilgiç’in ‘hizmet dayanışması’ içerisinde Keçiborlu’yu kalkındırması Isparta halkı tarafından da yakından takip ediliyor.

ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANI

Isparta’nın en çalışkan milletvekili ile İlçeler arasında en çalışkan Belediye Başkanı olan Yusuf Murat Parlak’ın sürekli koordine halinde olması deyim yerindeyse Keçiborlu’ya çağ atlattırdı. Ankara’ya sürekli projelerle giden Başkan Parlak, Bilgiç’in önünü açmasıyla birlikte projelerin yatırım olarak Keçiborlu’ya kazandırılmasını sağlıyor. Başarılı çalışmalara imza atan Başkan Parlak ile Milletvekili Bilgiç’in bu hizmet kervanı yeni dönemde de artarak devam edecek.

O BENİM AĞABEYİM

AK Parti Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’ten ‘’O benim ağabeyim’’ diyerek bahseden Başkan Parlak, ‘’Ağabeyimin yeni dönemde yeniden o göreve layık görülmesi ilçem adına büyük bir şans. Bugüne kadar yanına ne diye gittiysek her şeyi çözüme kavuşturdu. O bizim işlerimizi yaparken bizlerde ona yardımcı olmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Yeni dönemde kendinden daha fazla faydalanacağız. Onu boş durdurtmaya pek niyetimiz yok. Çünkü birlikte Keçiborlu’da başaracağımız daha bir sürü iş var. Yanına gittiğimde bunlardan da bahsettim. Keçiborlu’yu çok seviyor ve bizlere inanıyor. İnşallah yeni dönemde daha güzel projelere birlikte imza atacağız. Keçiborlu’yu bölgemizde hatta Türkiye’de parmakla gösterilen merkezlerden biri haline getirmek için yoğun çaba sarf edeceğiz’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

altyapı

23 Temmuz 2018 Pazartesi 04:03

başkan sadece altyapı ve hizmetle uğraşmıyor ... ilçe ekonomisi içinde elinde geleni yapıyor nitekim üçken de sabaha kadar ekonomi oluşuyor ...

davul

21 Temmuz 2018 Cumartesi 22:21

4 yılda keçiborluya kaldırım taşlarını söküp takmaktan,iki park yapmaktan,taksi ihaleleri yapmaktan baska ne yatırım yaptın merak ediyorum genç nüfus yok ögrenci yok tek gelir kaynagı yüksek okuldu oda bitti

vatandaş

21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:48

başkalık bi getsin elinden, oturup bidaa konusalım olmamı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR