25 Nisan 2024 Perşembe

DÜNYANIN EN BAŞARILI EĞİTİM SİSTEMİ ISPARTA'DA

DÜNYANIN EN BAŞARILI EĞİTİM SİSTEMİ ISPARTA'DA

Isparta

Dünyanın en başarılı eğitim sistemi olan Montessori Eğitim Modelini uygulayacak olan Dahi Çocuk Montessori Akademisi Kreş ve Gündüz Bakım Evi (2-6 yaş) 2020-2021 eğitim öğretim yılında profesyonel kadrosuyla açılıyor.

Kurumla ilgili konuşan Kurum Müdürü Hakan Kahraman (Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Montessori Eğitici Eğitmeni) yeni eğitim öğretim yılında Isparta Şehir Hastanesi karşısında hizmet vermeye başlayacak olan Dahi Çocuk Montessori Akademisi hakkında bilgi verdi.

Dahi Çocuk Montessori Akademisi;

  • 2-6 yaş anaokulu grubuna
  • Bir sınıfta iki öğretmen (Okul öncesi öğrt.&İngilizce öğrt.),
  • Uzmanlarından Montessori eğitimi,
  • Bilingual Eğitim Sistemi ile eğitim hizmeti sunacaktır.

Okulumuzda bir sınıfta iki öğretmen tam zamanlı görev yapmaktadır. Okul öncesi öğretmeni ve İngilizce Öğretmeni gün boyu çocuklarımızla etkileşim halindedir. Çocuklarımız Bilingual Eğitim ile gün boyuİngilizceye maruz kalırlar. İngilizceyi sınıfta, oyun alanlarında, mutfakta, yemekte yani okulun her alanında duyarak öğrenirler.

Isparta’da Montessori Eğitim Modelini, Montessori sınıfı ve materyalleri ileprofesyonel anlamda uygulamaktayız.

Okulumuzda geniş, ferah, aydınlık sınıflarımız ve oyun alanlarımız mevcuttur.

Okulumuz sağlık hizmetleri, organik beslenme,  %100 hijyen ve Covid-19 tedbirleri(ulc  veuvl dezenfektan sistemi) ile yeni eğitim öğretim dönemine başlayacaktır.

Okulumuzda aile katılımlı seminerler yapılmakta, okul aile işbirliğine önem verilmektedir.

Okulumuz 12 ay boyunca açık olup, tüm gün, yarım gün ve saatlik okulda bulunma hizmetleri verecektir. Okulumuza ulaşımda servis imkânı da mevcuttur.

Montessori Eğitimi nedir?

Montessori Eğitimi temelde kişiliğin oluşumu üzerine durmaktadır. Eğitimde metot değil, insan kişiliği göz önüne alınmaktadır. Montessori Eğitiminin temel taşlarından birisi hazırlanmış çevredir. Çocuklar hazırlanmış çevredeki Montessori materyallerinden, bireysel ilgi ve eğilimine göre bağımsız olarak seçim yaparlar. Montessori okullarında çocuklar istedikleri materyalle, istedikleri zaman, istedikleri yerde çalışırlar. Çocuğa hazırlanmış bir çevrede çocuğun kişiliğini oluşturması için özgürlük tanıyan, kişiliğinin gelişim sürecini destekleyen, çocuğun kendi onuru içerisinde bireyselleştirilmesi ve sosyalleşmesini ciddiye alan, bireye özgü adil bir eğitimdir.

Kurum Müdürü Hakan Kahraman,Dahi Çocuk Montessori Akademisine tüm halkımızı tanışmaya ve filtre kahve içmeye davet ediyor. Kendileriyle görüşmeden ve okulu ziyaret etmeden karar vermemeniz gerektiğinin de altını çiziyor.

İletişim: Isparta Şehir Hastanesi karşısı

0506 587 99 39

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yabancı

16 Eylül 2020 Çarşamba 00:18

başkasının yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanırmış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR