17 Nisan 2024 Çarşamba

DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA’DA

DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA’DA

Isparta

ISPARTA DAMLA PROJESİ

 

Çin, Suriye, Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, DoğuTürkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali ve Yemen’dengelerek ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler Gençlik ve SporBakanlığı’nın "Damla Projesi" ile bira araya geldi. Proje kapsamındailimizi ziyaret eden yabancı ve Türk öğrenciler Vali Vahdettin Özkan ilegörüştü.

 

Evrensel değerler ve gençliğin kaynaşması adına projenin çokönemli olduğunu belirten Vali Özkan, misafir öğrencilere Isparta hakkında bilgiverdi.

 

BÜYÜK BİR ZENGİNLİK

Hoşgörü Etrafında Birleşen Gençlik

Vali Özkan “ Huzurlu Bir Dünya Geleceğinin Teminatısınız”

 

Vali Özkan “Sizleri ilimizde misafir etmekten büyük birmemnuniyet duyuyorum. Proje gerçekten çok özel. Temel insani değerler veevrensel erdemlilik etrafında değişik coğrafya ve kültürlerden oluşan gençkuşakların bir araya gelerek paylaşımda bulunması bizim açımızdan büyük birzenginlik. Gençlerimizin böyle bir çalışma içerisinde olması bize de şevkveriyor. Anadolu ile dünyanın dört bir yanının kaynaşması, hoşgörü etrafındagençliğin birleşmesi bizler içinde bir örnek. Dünya gençlerinin insani değerleretrafında buluşup bunu paylaşmasını huzurlu bir dünya geleceğin teminatı olarakgörüyorum. Böyle bir projeyi hayata geçiren Bakanlığımıza, sizlere ve katkısıolan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ardından öğrenciler proje kapsamında gerçekleştirdikleriçalışmalar hakkında ilgili Vali Özkan’a bilgi verdi. Misafir öğrencilereprogram sonunda yöresel gül ürünleri takdim edildi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR