24 Nisan 2024 Çarşamba

DÜN GECE NELER YAŞANDI O VİDEO !

DÜN GECE NELER YAŞANDI O VİDEO !

Isparta

 Isparta'da Hükümet ve Kaymakkapı Meydanı gibi büyük meydanları dolduran binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstermeye devam ediyor.Sosyal medyada paylaşılan  video

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

21 Temmuz 2016 Perşembe 04:17

BU CEMEATIN DERSANELERI VE YURTLARI KOLEJLERI VB NICIN SIMDIYE KADAR FAALIYET ICINDEYDI! ÖZELLIKLE ZENGINLERDEN PARA, FAKIR FUKARANINDA ZEKI COCUKLARINI DEVSIRDILER! SIMDI BU AILELERIN NE SUCU VAR! EN IYISI BIZ CADI AVCILIGINI BIRAKALIM, DEVLETIMIZ GERCEK SUCLULARI CEZALANDIRSIN! KIMSEDE BUNDAN BÖYLE KOPYEYLE, YOK TORPILLE BIR YERLERE GELMEYE CALISMASIN! SONUCTA CALISANA HER ALANDA IHTIYAC VAR ILLADA MEMUR OLMASI FARZ DEGIL COCUKLARIMIZIN!

Baki yeşil

19 Temmuz 2016 Salı 11:09

Acilen devlet kimlik ****liğine uyarak herkes kardeşide olsa bu hainlerin içimizdeki esnaf,memur ne varsa hepsini ihbar edeceğimiz bir merkez oluşturulmalı. Ayrıca bu demokrasi şehitleri ayrı ayrı değil Beştepe saraya yakın bir yerde şehitlik yapılıp oraya defnedilsin sn.S.Sadi Bilgiç bu isteklerimi,teklifimi C.başkanımıza muhakkak iletin. Bu şerefsizlerden hep birlikte kurtulalım bunlar devletin en güzel kurumlarında maaş alıyorlar HARAMDIR BU MİLLETİN PARASINI BU ŞEREFSİZLERE YEDİRMEYİN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR