23 Nisan 2024 Salı

DÜKKANIN ÖNÜNE BAYRAK ASTI

ISPARTA'nın tanınmış simalarından Nurkaya Dursun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Isparta

Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a çalışan ve bir zamanlar MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte hareket eden Reklam ve Süs Dünyası Sahibi Nurkaya Dursun,dükkanının önüne Recep Tayyip Erdoğan resminin bulunduğu bayrak astı.

Ve bir dönem Belediye operasyonunda göz altına alınarak MHPİL Başkanı İsa Yalçın ile birlikte bir müddet cezaevinde kalan Nurkaya Dursun'un Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini söyledi. Öte yandan Nurkaya Dursun seçim çalışmalarında Recep Tayyip Erdoğan adına ücretsiz afiş basarak destek veriyor.

Dursun Bomba 32'ye yaptığı açıklamada;: Yıllar MHP içerisindeyim. Yeni Türkiye için Ekmeleddin İhsanoğlu ile olmayacağını bliyorum. Ailem ve personellerim sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak Partili

10 Ağustos 2014 Pazar 08:31

Bir daha ki seçimlerde bu adam Ak partiden bir yerlerde olmazsa ben bir şey bilmiyorum arkadaşlar. Şu hale bakın arkadaşlar. Ak Parti Isparta'da kimlerle oluşuyor. İlk kuruculara bakın şimdikilere bakın.

avrupadan

09 Ağustos 2014 Cumartesi 19:35

beyefendiye bravo hic bir secmen satlik ve kiralik degil ekmeli isteyenler marksisti var koministi var pareleli var daha neler neler var istikrar sursun türkiye büyüsün erdogan bu isi laykiyle yapar benim oyumda erdogana .

bojuware 201

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:23

EKMELİ İSTEYENLERDE SOLCU SAĞCI VS VAR. AMA HIRSIZI ARSIZI NAMUSSUZU HIRSIZ SEVİCİSİ VE KEMİKÇİSİ YOK. HIRSIZ SEVENLER DERNEĞİ KURARSINIZ ARTIK.

Spartalı

10 Ağustos 2014 Pazar 03:03

birileri demiş istikrar için hırsız çok güzel çalıyo diye hırsız'a vericez diye verin verin ülkeyi soymaya bölmeye devam etsin koyuncuklar

!

09 Ağustos 2014 Cumartesi 01:48

Bomba32 acaba yorumlari tarafsiz yayimlamak konusunda vicdaniniz rahatmi ? Zira yayin organlarinin hepsi tarafsiz halkin sesi olmak zorundadir !

spartans

09 Ağustos 2014 Cumartesi 01:09

Nurkaya bey doğru yolu bulmuş.Yerel Seçimlerde oylarını MHP ye kaydıran chp,CHP den oy dilenen MHP...Şimdide Ortak aday??? Milliyetçilik İSTİKLAL MARŞI ile başlar ki milli marşımızı bile bilmeyen bir ekmel beyi aday gösterenler milliyetciyiz,cumhuriyetciyiz diyen Rengi ve yolu bile belli olmayan bir parti yerine Ülke Millet için çalışan AKP doğru seçimdir...Aklı ve mantığı olan herkes AKP diyecektir !

bojuware 201

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:25

SENDE GENÇLİĞE HİTABEYİ BİLSEYDİN VE ANLASAYDIN ŞU AN OLDUĞUN OTLAKTA OTLANMAZDIN. YULARI BAŞKASININ NELİNDE.

+32

09 Ağustos 2014 Cumartesi 00:56

ne bekliyordunuz adamın işine böyle geliyordur.

VATANDAS

08 Ağustos 2014 Cuma 23:12

BEYKOZ BELEDIYE BASKANLIGINA GECMIS YILLARDA ADAYLIGINI KOYAN BIR BEYEFENDI SECIMDEN SONRA AILESINE SORMUS " KIME OY VERDINIZ ??? DIYE " HANIMI ,OGLU VE KIZI HEP BIR AGIZDAN " TABIKI SANA VERDIK " DEMISLER ! ADAM CILDIRMIS BE YALANCILAR CIKA CIKA SANDIKTAN BIR OY CIKTI ,EGER BU BENIM OYUMSA SIZINKILER NERDE !" DIYE HEPSINI EVDEN KOVMUS ! SSONUCTA OY GIZLI BIR SEY ! KIMIN NE DEDIGI YAPTIGININ VEYA YAPACAGININ GARANTISI DEGILDIR ! YANI HIC BIR ACIKLAMANIN VE YALAKALIGIN ÖNEM ARZ ETMEZ HALK ICIN !

ben benim...

08 Ağustos 2014 Cuma 16:19

arkadaşımızı taaa ihlas ev aletlerinden bu yana tanırım!!!! kendine yakışanı yapmış helal olsun.... ülkücülüğün "Ü" sünden anlamayan Milliyetçi Hareket Partisinin "M" sinden anlamayan birine kalkıpta partinin ve belediyenin çeşitli organlarında yer verirsen olacağı bundan daha iyi olmazdı. sağolsun kendisini yıllardır tanırım nerde kaymaklı mama var orda olur. tekrardan kendisini yürekten kutluyor, mhp camiası içine alanlarıda ayrıca kutluyorum.... ederiniz bu kadar işte......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR