28 Mart 2024 Perşembe

DÜĞÜNE 1 HAFTA KALA TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANDI

DÜĞÜNE 1 HAFTA KALA TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANDI

Isparta

BOMBA 32 ÖZEL HABER....

ISPARTA'NIN TEK ARAŞTIRMACI VE DOĞRU HABER YAPAN TEK SİTESİ..

BİRAZDAN BU HABERİ TÜM SİTELERDE GÖRECEKSİNİZ

ISPARTA-Eğirdir karayolunda Ramazan Süner yönetimindeki otomobilin lastiğinin patlaması sonucunda kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Kazada ağır yaralanan Süner’in bu hafta sonu düğünü olacağı ve davetiye dağıtmak üzereyken kazayı geçirdiği öğrenildi.

Kaza dün Isparta-Eğirdir karayolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Ramazan Süner yönetimindeki 32 FF 247 plakalı otomobil lastiğinin patlaması üzerine sürücünün kontrolünden çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü Ramazan Süner ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Ramazan Süner güçlükle çıkartılırken sedyeyle ambulansa nakledildi. Daha sonra ise Isparta şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Süner’in iç kanama geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan otomobilde bulunan yolcular ise kazada hafif şekilde yaralandı. Sağlık ekiplerince tedbir amaçlı hastanelere götürülen yaralılar daha sonra taburcu edildi. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakkı

17 Temmuz 2017 Pazartesi 23:52

Allah şifanı versin inş Allah sevdiklerine bağışlasın inşallah

Ali

17 Temmuz 2017 Pazartesi 21:10

Dualarımız seninle kardeşim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR