25 Nisan 2024 Perşembe

DÜĞÜN SIRASINDA KESİLEN ELEKTRİK İÇİN TAZMİNAT!

BOMBA 32'NİN ÖZEL HABERİDİR!

Isparta

ISPARTA'DA bir düğün salonunda nikahın yapılmasının ardından 2 kez üst üste kesilen elektrikten dolayı düğün sahipleri mağdur oldukları gerekçesi ile davacı oldu. Mahkeme ise Düğün Salonu sahibine tazminat ödemesine karar verdi.

Olay 2014 yılında bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün merasiminde nikahın yapılmasından sonra ayrı ayrı 2 kez elektriklerin kesildi. Düğün sahipleri ise mağduruz diyerek davacı oldu.

Davacı Vekili Avukatı Egemen Tanyıldız ise olayı şöyle anlattı; Düğün günü resmi nikah akdinin yapılmasından sonra elektriklerin kesilip jeneratörlerin de devreye girmediğini, bu durumun aynı gece 2 kez gerçekleştiğini ve kesintinin bir süre devam ettiğini belirterek, düğün sahiplerince istenilen manevi tazminatın, mahkeme tarafından kabul edildiğini belirtti. Mahkeme kararında;düğün merasiminin  insan yaşamında özel bir öneme sahip olduğu gibi, tekrarlanması ve telafisi mümkün olmayan anları içerdiğini, düğün salonu sahibinin basiretli bir tacir gibi davranıp meydana gelecek her türlü aksaklığı önceden tahmin edip gerekli önlemleri alması gerektiğini belirterek manevi tazminata hükmetti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Herşey

31 Ağustos 2015 Pazartesi 20:27

Site adminlerinden ricamız isim içeren Yorumları onaylamaları doğru değildir. Sonuç olarak haber yapılırken salon ismi verilmiyor. Kaldı ki bir kişinin yanlış isim vermesi durumunda bu müessese zarar görecektir. Isim içeren yorumların kaldırılmasını rica ediyoruz.

Aaa

31 Ağustos 2015 Pazartesi 19:21

O düğün salonu denilen yerin müdürü tam bir kişiliksiz. Kendisini bir cacık zannediyor Allah'ın krosu.

karaağaçlı

31 Ağustos 2015 Pazartesi 14:07

herkez işini güzel yapsın kardeşim..mağdur vatandaş haklı

adalet

14 Eylül 2015 Pazartesi 13:48

insanlarımız salon tutarken salon hakkında tam bilgi almadan salon tutuyor. salonun lüks olması işe yaramıyor önemli olan tam hizmet. bence salon müdürü değişmeli cahil bir adam kendisi ondan müdür olmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR