23 Nisan 2024 Salı

DOMUZLAR KÖYLÜLERİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI

ISPARTA’nın Keçiborlu İlçesi Aydoğmuş Köyü’nde domuzlar vatandaşı çileden çıkarttı. Bir araya gelen köylüler bu sabah domuz avına çıktı. Yaklaşık15 domuz öldürüldü.

Isparta

ISPARTA’nın Keçiborlu İlçesi Aydoğmuş Köyü’nde domuzlar vatandaşı çileden çıkarttı. Bir araya gelen köylüler bu sabah domuz avına çıktı. Yaklaşık15 domuz öldürüldü.

Aydoğmuş Köyünde vatandaşlar arazilerindeki mahsullere zarar veren domuzlara savaş açtı. Bugün sabah erken saatlerde köylüler traktörlerle domuz avına çıktı.  Domuz avında yaklaşık 15 domuz öldürdü.

Köy halkı domuzların köy meydanlığına kadar indiğini belirterek, "Domuzla mücadele için sürek avına çıkıyor. Köy genelinde tarımı perişan etti. Aç kaldığından dolayı köyümüze inmeye başladı. O yüzden tüfeklerle birlikte nöbet tutmaya başladıklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serdar

27 Kasım 2017 Pazartesi 20:35

Çakma polat ben çiftçiyim ,o hıyarıda sokarım bir yerine terbiyesiz dangalak ,yorumda hakaret içerikli bir şey yazmadığım halde terbiye sınırlarını aşma bulurum seni o lafıda sokarım anladın

polat alemdar

27 Kasım 2017 Pazartesi 12:59

Ozaman ciftcinin halindenanlayın ciftcinin ürün alırken yok su para olsun yok bu para olsun demeyin sensanki ciftcilik yapıyonda bilmeden konusuyon bide sen sanki sokak hayvanlarına su yemek koyonda konusuyosun serdar denen hıyarto

serdar

27 Kasım 2017 Pazartesi 11:01

Ispartalı arkadaş senin çiftçi olmadığın belli sallamışsın yaban hayvanlarını koruyalımda fazlası insanlara zararlı ,sen hayatında bir kere yaban hayvanlarının doyurulması için herhangi bir etkinliğe katıldınmı yaşadıkları yerlere yiyecek koydun mu ,nerdeeeee hepsini geçtim sokak hayvanlarının aç kalmaması için kapının önüne mama ve su koydunmu

doğa sevser

27 Kasım 2017 Pazartesi 08:09

aman köylülerim resim çekmeyin insana saygısı olmayıpta kendini hayvan severler deyip gözükenlerrrrr varya dikkat edin

Ispartalı

27 Kasım 2017 Pazartesi 03:35

yıllarca kurtları öldürün sonra domuz çoğaldı diyin biraz düşünün bu hayvanların sucu ne ? . Artık yaban hayvanlarının hayatı korunuyor fakat domuz öldüren yaban hayvanlarını da öldürür avcılığın yasaklanıp doğa dengesi için yaban hayatının geliştirilmesi lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR