19 Mart 2024 Salı

DOĞAYI KORUMAK GELECEĞİMİZİ KORUMAKTIR

DOĞAYI KORUMAK GELECEĞİMİZİ KORUMAKTIR

Isparta

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat’ı TEMA Vakfı Isparta ziyaret etti. 
TEMA Vakfı Isparta İl Temsilcisi Aysel İNCE ve Merkez İlçe sorumlusu Hüseyin TUĞLACI, temsilci heyetinden Necdet TAŞPINAR , Bahri İNCE Orhan MAVİ ile birlikte il Genel Meclis Başkanımız Ali Bolat’ı makamında ziyaret ettiler. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat kendisinin de doğa gönüllüsü olduğunu dile getirdi. 
öte yandan ziyaretten memnun kaldığını dile Getiren Başkan Ali Bolat "Doğayı Korumak, Geleceğimizi Korumaktır" sözlerini iletti. ziyaret sırasında TEMA Vakfı’ndan Başkan Ali Bolat’a rozet takıldı. Ayrıca Başkan Ali Bolat elimizden Gelen ne varsa yapmaya hazırız diyerek ziyaret karşılıklı iyi temennilerle son buldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şerife

22 Ocak 2018 Pazartesi 20:34

sevgili TEMA vakfı yetkilileri ve Sayın Bolat. Doğaya karşı hassasiyetinizi tebrik ediyorum. Dedegöl dağlarındaki kuzukulağı yaylası, ağaçları, bitkileri yok edecek mermer ocağı açma projesinin durdurulması için sizi aramızda görmek istiyoruz.

Vatandaş

19 Ocak 2018 Cuma 21:23

Doğayı korumak güzeldir. ama orda Orhan mavi gibi birinin olması yanlış çünkü.......

gerçekçi

19 Ocak 2018 Cuma 20:24

Ben de inandım!!!!!!! Hem de mermer ocaklarıyla ormanların en çok katledildiği Isparta da.

zekii

19 Ocak 2018 Cuma 17:29

Her şey sözde kalıyor.Madem doğayı seviyorsunuz korumak istiyorsunuz.Mermer ocaklarının oluşturduğu yıkıma tahribata dur demek için birazcık çalıŞIN.Her taraf talan oldu.basın mensupları önünde konuşup atmak kolayyy.TEMA VAKFI SİZİNDE HİÇ SESİNİZ ÇIKMIYOR.BİRAZ ÇALIŞINNN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR