29 Mart 2024 Cuma

DİNÇTÜRK’TEN ATABEY İSLAMKÖY ZİYARETİ.

DİNÇTÜRK’TEN ATABEY İSLAMKÖY ZİYARETİ.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk’ten Atabey islamköy ziyareti.

 

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Atabey ve İslamköy ziyaretlerinde hükümete yüklendi. Dinçtürk, halkın sorunlarını dinlediği kahvehane ziyaretleri sonrasında, “, 8 Haziran sabahından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile halkın kurtuluşunu sağlayacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, seçim öncesi ziyaretlerine Atabey İlçesi ile İslamköy’de devam etti.

 

Atabey’de ilk olarak il yönetimi ile CHP İlçe Örgütünü ziyaret eden Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, partililerle görüş alışverişi yaptıktan sonra tek tek Atabey ve İslamköy’deki kahvehaneleri dolaştı.

 

Konuk olduğu kahvehanelerde yurttaşların sıkıntılarını dinleyen CHP’li Dinçtürk, eniştesi olduğu Atabey’de farklı parti mensubu insanlardan da tam destek sözü aldı.


 

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in memleketi İslamköy’ü‘ Demokrasinin ana vatanı’ olarak nitelendiren Dinçtürk, daha önce kasaba olan İslamköy’ün köye dönüştürülmesini de eleştirdi.

 

AK PARTİ  İktidarının özellikle ilçe ve köylerde kara propagandalar yaptığına dikkat çeken Dinçtürk,önceki ziyaretlerinde vurgu yaptığı sosyal devlet konusunu Atabey ve İslamköy’de de anlatmayı sürdürdü.

 


Özellikle kırsal alanlardaki yurttaşların, AKP İktidarı düştükten sonra kimsesiz kalacağı gibi yanlış bilgilendirmeler ve karalamalara maruz bırakıldığını anlatan Dinçtürk, “Hiçbir yurttaşımız merak etmesin! AKP’nin kendine pay çıkararak anlattığı yardımlar zaten sosyal devletin zorunlu hizmetlerindendir. Oraya A partisi de gelse, B partisi de gelse o hizmet ve yardımlar kanunla öngörülmüş sosyal devletin gerektirdikleridir” dedi.  Ziyaretleri esnasında İslamköylü bir yurttaşa ‘Nasılsınız?’ diye soran Dinçtürk, “ Hiç iyi değiliz Sayın Vekilim… Tarımda ne kadar çalışırsak çalışalım artık her tarafı zarar ettiriyor. Ürettiğimiz mamüller, bırakın kârı, maliyetimizi bile karşılamıyordu. 35 yıllık kiraz ağalarımı söktüm. Tarıma destek var deniyor ama her nedense biz o desteği hiç göremedik” cevabını aldı. Ülkenin geldiği son noktada AKP’nin tarıma ve üreticiye zarardan başka bir kar sağlamadığını aktaran Dinçtürk, “İnşallah, 8 Haziran sabahından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile halkın kurtuluşunu sağlayacağız. Isparta ve Türkiye’de tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.Dinçtürk’ün, Atabey ve İslamköy ziyaretleri yurttaşların destek sözleriyle sonbuldu.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İslamköy'lü

21 Nisan 2015 Salı 17:50

İsl****öy'de 2 hafta önce ihtiyarın birini dinledim bu chp zamanında bizim malımız olan buğday ve arpalara zorla el koyardı onlar gelmeden kendi malımıza bulamayacakları yerlere saklardık dedi.ALLAH o günleri bi daha ne göstersin nede bu chp'ye fırsat vermesin diye bol bol dua etti.Tabi bende duaya eşlik ettim.AMİN.

CHP

22 Nisan 2015 Çarşamba 17:07

Yıl 1939 Atatürk öleli henüz 1 yıl olmuş.Avrupa'da büyük bir savaş var.Daha sonra birçok devlet katılmış bu savaşa.Hitler Türkiye sınırlarına dayanmış.Yeni kurulmuş TC için yeni bir savaş felaket demek.İnönü bütün tedbirleri almış,orduyu ayakta tutabilmek için de gıda maddelerine belli oranlarda el koymak zorunda kalmış.Aradan geçmiş 75 yıl .O zamanlar bu tedbirler alınmasaydı şimdi bu durumda olabilirmiydik İsl****öylü kardeş.

s******r

22 Nisan 2015 Çarşamba 13:39

ne kadar cahil bi insan olduğunu kendin acıklıyorsun sen bu zzihniyetle koyun olmaya devam...........cahillerrrrrr

chp

21 Nisan 2015 Salı 10:38

chp dönemin de seçim sistemi ::::: nasıldı ::: oy kullanılacak yerlerde seçmen kapalı bölümde değil açık bir şekilde ve herkezin görebileceği şekilde oy kullanabiliyordu... evet chp nin demokrasi anlayışı ve şeffaf siyasi anlayışı bu olsa gerek..düşünebiliyormusunuz chp bu sistemle bile iktidar olamamış

murat

21 Nisan 2015 Salı 20:32

O Dediğin acık oy kapalı sayım evet yuz karasıdır . ama bılgın yanlıs chp o secımdede ıktıdar olmustur. 1950 de demokrat partııktıdar oldu. ama bu denılenın hangısı doğru. yapılan tum sanayı fabrıkaları. akp tarafından satılan ve ozellestırelen kurumlar kımın eserıdır. evet 70 lerdede amerıka amborgo koydu. ama nıye chp one mınute dıyıp ısraıl lımanına gemıyı yanastırmadı. kıbrısa gırılecek turk halkı refaha kavusacak dendı bu yuzden amborga yedık. 1945 de savasa ****dı chp.

meşhur siyasi parti ye destek

21 Nisan 2015 Salı 10:29

çok doğru yazmış arkadaşımız zaten chp nin başarısı ortada bunada başarı denilirse tabii..ha ha 95 yıldır hiç iktidar olamamış sadece 4 kez tek partili döneminde bile chp insanları zulme maruz bırakmıştır.dedemin bir sözü vardı hiç unutmam oğlum:: kimi insanlar anıları ile anılırlar kimileri ise a....... ile anılırlar derdi...aman sen sen ol anıların ile anıl derdi...

sahin

20 Nisan 2015 Pazartesi 20:53

Chp iktidara gelirse camide içki içilir. Başörtülü bacılarımızın üstüne deri eldivenliler işer..Yok mu artıran ? Allahın hırsız sevici, yalancı, cahil sürüleri.

CHP Yİ BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR...

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:42

CHP ZAMANIN DA TARİH YAZMIŞ BUNU DEDELERİMİZ ALATIRDI.İNSANLARI AÇLIĞA ,,, SEFALETE ,,, DİNLERİN DEN UZAKLAŞTIRARAK,,,, NAMAZ KILANLARIN ÜZERİNE LAĞIM SULARI SIKILARAK DAHA NELER NELER ZAMANINDA TARİH YAZMIŞLAR.HİÇ KİMSE İNKAR EDEMEZ,,,,GEZİ OLAYLARINDA CAMİLERE NELER YAPILDI BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR..EEEE

murat

20 Nisan 2015 Pazartesi 22:36

gezi olayında kabataş ve camı olayı belgelerıyle curutulmus yalan oldugu ortaya cıkmıs. donemın basbakanı da bu olayı savunmustur. ıste senın destek verdıklerın. ağızdan dolmalarla konusursunuz ançak. oncekı yazdıklarında ısde bu agızdan dolmaların sonucudur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR