26 Nisan 2024 Cuma

DİNÇTÜRK ORTAK PAYDAMIZ ISPARTA

DİNÇTÜRK ORTAK PAYDAMIZ ISPARTA

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ITSO’yuziyaret etti. Ziyarette konuşan Dinçtürk, “Biz, bir bütünün parçasıyız.Birbirimizi ne kadar desteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsaÖnder Dinçtürk, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı ŞükrüBaşdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

Ziyarete CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Örgütten Sorumlu İlBaşkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve partililer de katıldı.

 

DİNÇTÜRK: “BİZ HER KESİMİN PARTİSİYİZ…”

ITSO ziyaretinde konuşan Milletvekili Adayı İsa ÖnderDinçtürk, “Biz sanayicimizi, üretcimizi, çiftçimizi ve memurumuzu ayrıdüşünmüyoruz. Ona keza biz, bir bütünün parçasıyız. Birbirimizi ne kadardesteklersek başarıyı da o kadar paylaşacağız.

Bizim ortak paydamız, Isparta’dır. Siz de sanayicinin gözükulağısınız. Bu sebepe hep birlikte çalışarak şehrimizin mağduriyet yaşadığıkonuları tespit edecek ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu konularaçözüm üreteceğiz” dedi.

 

BAŞDEĞİRMEN: “TEK İSTEĞİMİZ: FARKLI PARTİLERE

MENSUP 4 VEKİLİN AYNI MASAYA OTURABİLMESİ…”

Ziyarette sözü alan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise,memleketin sorunları için uğraştıklarını belirterek, “Biz ITSO olarak herpartimize eşit mesafedeyiz. Önceliğimiz ilimizin ekonomik ve sosyal anlamdagelişmesini sağlamak adına çalışmalar yapmak. Bizler burada kentimizin ekonomikve sosyal sorunlarını tespit edeceğiz, sizler de meclise gittiğinizde bizimelçilerimiz olacaksınız. Bizim istediğimiz tek şey, 7 Haziran seçimlerisonrasında hangi partiden olursa olsun seçilen 4 vekilin aynı masada ortaksorunlar üzerinde çalışmasıdır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR