20 Nisan 2024 Cumartesi

DİNÇTÜRK HALKLA BULUŞTU

DİNÇTÜRK HALKLA BULUŞTU

Isparta

İşte Halkın Adayı…


 

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ezberleribozarak farklı bir olaya daha imza attı. Sabah kahvaltısını sokakta çay –simitle yapan Dinçtürk, her kesimden destek sözü aldı.

 

Cumhuriyet Halka Partisi Isparta Milletvekili Adayı İsaÖnder Dinçtürk, alışılmışın dışında bir ziyarete daha imza attı.

 

Sabah kahvaltısını Isparta Kaymakkapı Meydanı’nda simitsatan bir esnafla birlikte yapan Dinçtürk, banklara oturdu, meydandakivatandaşları selamlayarak birlikte çay içti.

 

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında halktan biriolduğuna vurgu yaparak, yurttaşlarla sohbet eden Dinçtürk, alışılmışın dışındayaptığı uygulamalarıyla takdir topladı.

 

Çat kapı dolaştığı esnaflara işlerinde bol kazanç vegüzellikler dileyen Dinçtürk, kan ağlayan esnaflara halkın zenginliği içinmücadele edeceklerini ve iktidarlarında tüm sıkıntıların son bulacağınıanlattı.



 

“BİZİM DAVAMIZ, MİLLETİMİZİN DAVASIDIR”

Mütevazi kişiliğiyle farklı partilere mensup vatandaşlarında destek sözlerini almayı başaran Dinçtürk, “Bizim davamız Isparta veTürkiye’dir… Bunun için bizim dışımızda bir partiye mensup olmanızın ya daolmamanızın çok fazla önemi yok. Ancak, malum zihniyetten kurtulmak adınahepimizin çok çalışması gerekiyor. Bizim amacımız, yalnızca bir partisavunuculuğu yapmak değil, ülkeyi ve yaşadığımız şehri kurtarmaktır. Buralarahizmet etmektir” dedi.

 

YURTTAŞLARINDAN DİNÇTÜRK’E TAM DESTEK…

Bu konuşmalarıyla her kesimi arkasına aldığı gözlenenDinçtürk, yurttaşlardan “Seninleyiz Sayın Vekilim! Arkandayız… - Ben başkapartiliyim ama 7 Haziran’da seni destekleyeceğim… - Kişilikli ve düzgünbirisiniz bu seçimlerde sizinleyim…” gibi yanıtlar aldı.

 

GÜMÜŞGÜN’DE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Dinçtürk, öğle saatlerine kadar Isparta Hastane Caddesi,Kaymakkapı Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’nde sürdürdüğü ziyaretlerininardından, geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden parti üyesiÜnal Ünal’ın Gümüşgün’deki cenaze törenine katılarak, merhum ailesine taziyedebulundu.


 

DİNÇTÜRK’TEN SDÜ’YE DESTEK…

Cenaze töreninden sonra Doğu Yerleşkesi’ndeki Atatürk SporSalonu’nda yapılan SDÜ – Beykent Üniversitesi basketbol karşılaşmasını izleyenDinçtürk, SDÜ Basketbol Takım Koçu Ramazan Kayacan’la devre arasında sohbetederek, başarı dileklerinde bulundu.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakkı duvar

21 Nisan 2015 Salı 10:57

arkadaşlar bu adamı kazandıralım ben tanırım kendisini bu kadar düzgün adam olamaz tanısanız hak verirdiniz ,memlekete adam lazım iş yapmayan siyasetçi değil ,bence herkez aklını başına alsın biraz düşünsün

CHP

20 Nisan 2015 Pazartesi 15:32

hiç boşuna aynı kişiye klişe sözlerle birden fazla yorum yaptırmayın.Özellikle Ispartada yükselişe geçtik geliyoruz.Kimsenin de korkmasına gerek yok.Her şey daha güzel olacak.

VATANDAŞ

20 Nisan 2015 Pazartesi 15:12

ŞİMDİ SENİNLE SİMİT YERLER VEKİL OLURLAR HİZMET ETMEZLER VEKİLLİK BÖYLE BİRŞEY .SENİ TEMSİL EDER AMA SENİ TANIMAZ BÖYLE GELDİ BÖY LE GİDER TEK İSİM BİLİRİM SAYIN MEVLÜT COŞKUNER TEEEEEEEEEEEEEK OOOOO

sahin

20 Nisan 2015 Pazartesi 14:02

Şu yorumlardaki zeka fukaralığına bak. Saçma sapan argümanlar, yalan yanlış tespitler, din sömürüsü hepsi bir arada.He koçum he Chp sadece öğrencilerden oy alıyor he chp gelirse soluyacak hava bile bulamayız. Ulan öğrenci oturduğu yerden mezun olur olmaz Gss primiyle borçlanıyor. İşsiz adamların 5-10 kuruşunu bile sömürüyorlar. Senin gibi cahil, art niyetli , göz göre göre yalan söyleyen mahlukatlara ne Ispartalılar ne de öğrencilerimiz inanmaz. Boşuna ahkam kesme.

cabral urfamcyn

20 Nisan 2015 Pazartesi 11:50

fakir vatandaşa bi ağrı kesici vermeyenler şimdi halk adamı olmuşlar. devletin parasını iç etmek için karneleri toplayıp satılmayan cabralları reçete edip köylülere kakalayanlar halk adamı oluyor da insan ona üzülüyor. siğortadan para almak için kendi tekel bayisini soyanlar yada soyduranlar halk adamı oluyor da. işte halk adamı böyle olunuyor. bende olurum halk adamı. böyle olsam.

VURUN VURUN

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:59

CHP YE VERİLEN BÜTÜN OYLARIN ÇOĞU ÜNİVERSİTE GENÇLERİNDEN GELDİĞİNİ HERKES BİLİYOR…SADECE ISPARTA DA 50 BİN ÖĞRENCİ VAR. CHP SADECE 10 YIL İÇİNDE 1000 TANE YE YAKIN ANAYASA MAHKEMESİNE SINAVLARIN İPTALİ İÇİN BAŞVURU YAPMIŞ..MADUR KİM ÜNİNERSİTE GENLİĞİ ŞİMDİ CHP YE SORUYORUM.HANGİ YÜZLE BİZDEN OY İSTİYORSUNUZ…

VURUN VURUN

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:58

CHP YE VERİLEN BÜTÜN OYLARIN ÇOĞU ÜNİVERSİTE GENÇLERİNDEN GELDİĞİNİ HERKES BİLİYOR…SADECE ISPARTA DA 50 BİN ÖĞRENCİ VAR. CHP SADECE 10 YIL İÇİNDE 1000 TANE YE YAKIN ANAYASA MAHKEMESİNE SINAVLARIN İPTALİ İÇİN BAŞVURU YAPMIŞ..MADUR KİM ÜNİNERSİTE GENLİĞİ ŞİMDİ CHP YE SORUYORUM.HANGİ YÜZLE BİZDEN OY İSTİYORSUNUZ…

CHP CHP DUY SESİMİZİ

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:55

CHP Mİ ALLAH KORUSUN 1984 YILINDA BİR GAZETEDE YAZI OKUMUŞTUM..YAZI AYNEN ŞÖYLE:::::: MUHABİR CHP YE SORUYOR.EĞER İKTİDAR OLURSANIN ÜLKENİN BÜTÇE PROBLEMİNİ NE GİBİ BİR B PLANINIZ VARMI VARSA NEDİR DİYE SORUYOR.CEVAP AYNEN ŞÖYLE:::: ÇOK BASİT ÜLKE DE O KADAR ………… MIZ VARKİ ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN CHP NİN NELER NELER YAPACAGINI GÜZEL MEVLAM BUNLARI NASİP ETMESİN.

CHP Yİ BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR...

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:42

CHP NİN VAATLERİ ARASINDA HİÇ DUYDUNUZMU CAMİLER..KUAN KURSLARI..MESCİTLER.. YAPTIRACAĞIZ DİYE DUYAMAZSINIZ KARDEŞİM ÇÜNKÜ İSLAM D……ĞI VAR.HİÇ YORULMAYA ÜZÜLMEYE GEREK YOK SEÇİMDE ALIVERCEĞİ OY % 20 Yİ GEÇMEZ

KEMAL

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:35

CHP AYNI CHP DEĞİŞEN BİRŞEY YOK.90 YIL ÖNCEKİ ZİHNİYET AYNI.BİR DE SN KEMAL KILIÇTAROĞLU ÇIKMIŞ MÜMKÜN OLMAYAN OLMAYACAK KENDİLERİNİN BİLE İNANMADIĞI VAATLERDE BULUNUYOR.YA UTANMASALAR CHP DÖNEMİNDE TÜRKİYEDE HİÇ BİR TRAFİK KAZASI YAŞANMAYACAK VE YAŞATMAYACAĞIZ DİYECEKLER.İNSANLAR BİR BORCUNU BİRDE ÖPÜLDÜĞÜNÜ UNUTMAZMIŞ.CHP BU MİLLETE BIRAKIN BU VAATLERİ 3 TANE ŞEYİ ÇOK GÖRDÜLER GAZ- BEZ- TUZ İNSANLAR YAKACAK GAZ YAĞI ÜZERLERİNE ELBİSE BEZİ YEMEKLERE TUZ BULAMAZLARDI EY CHP BU ÜLKE SANA İNANMAZ

emin / beylikdüzü

20 Nisan 2015 Pazartesi 07:18

Şimdi bakın çay simitle başlıyorum ama koltuğa oturdum mu kebap yerim soyup soğana ćeviririm imaji bu.Halk salak değil artik.Ne yediğin senin olsun.millet icin ne yapacaksın onu söyle.

DURMAK YOK

20 Nisan 2015 Pazartesi 01:44

AK PARTİM 4-0 ALIP, YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ. OSMANLI OCAĞIMIZ HAYIRLI OLSUN. CHP ZİHNİYETİ ÜLKEYİ BATIRACAK, AMAN DİKKAT EDELİM.

Mehmet kurt

19 Nisan 2015 Pazar 23:37

ıspartalı nickli insan sen hangi dünyadan geliyorsun .. Konuşmalarına dikkat et biraz . Akp geldi dünyanın 1 numaralı ülkesi mi olduk . Uzaya falan mı cıktık . Sus biraz da adam sansınlar seni

ispartali

19 Nisan 2015 Pazar 16:15

Sayin ispartalilar aman dikkat halk adamiymis allah gostermesin chp iktidar olursa zamlar zulumler ulke ekonomusi batar imf ye yalvarirlar milletin yasamiyla inanclariyla savasir halkimiza dusmanlik eder buyrun gecmic chp li donemlere bakin chp mi aman ha turkiyeyi bir kurusa muhtac ederler .bu ulkede chp olmasaydi turkiye simdi super guctu chp hayir hayir hayir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR