25 Nisan 2024 Perşembe

DİNÇTÜRK FENA PATLADI!

Ak Parti’nin “Bize oy vermek vicdan meselesidir’ söylemlerine katıldığını aktaran Dinçtürk, “Evet doğru söylemişler, AKP’ye oy vermek gerçekten bir vicdan meselesidir. Bizim halkımız da vicdan sahibidir, 7 Haziran’da vicdanlarıyla değerlendirme yaparak AKP’nin gereğini yapacaklardır” dedi.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk,Yanişarbademli’de üreticiye ‘AKP’ye oy vermek vicdan meselesidir’ diyen AkParti’ye tokat gibi cevap verdi.

“AKP’YE OY VERMEK BİRVİCDAN MESELESİDİR”

Ak Parti’nin son 10 yıldır, sürekli olarak halkı oyaladığınadikkat çeken CHP Milletvekili Adayı Dinçtürk, “AKP Hükümeti yıllardır bizimhalkımızla dalga geçerek, onların iyi niyet ve duygularını sömürü halinegetirmiştir. AKP, geçtiğimiz gün burada bir açıklama yapmış ve demişler ki‘AKP’ye oy vermek bir vicdan meselesidir.’ Çok güzel söylemişler, doğrusöylemişler. Evet, bu görüşe katılıyorum. AKP’ye oy vermek bir vicdanmeselesidir. Halkımızın vicdanı tüm bu yapılanlara razıysa, vicdanları buduruma el veriyorsa gitsinler oylarını AKP’ye versinler” dedi.

“10 YILDIRNEREDELERMİŞ?”

İktidar milletvekillerinin Yenişarbademli ilçesine üveyevlat muameselesi yaptığını da sözlerine ekleyen CHP Milletvekili AdayıDinçtürk, “AKP son 10 yıldır taşı ileri atarak, topu taca atarak bu halkıoyalamıştır. Ispartamızın çoğu bölgesinde olduğu gibi buraya da gerekenehemmiyeti vermemiş, buradaki halkı sürekli olarak oyalamıştır. AKP iktidarıhalkımızın duygularını sömürerek hala daha bir şeyler yapmaya çalışmaktadır.Soruyorum onlara 10 yıldır neredelermiş? Buradaki ehemmiyet, seçimleryaklaşınca şimdi mi akıllarına gelmiş?” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ, 7HAZİRAN’DA GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

Isparta halkının son 10 yılda yapılanlara kayıtsızkalmayacağını da sözlerine ekleyen Dinçtürk, “Bizim halkımız, yurttaşlarımız vicdansahibidir. Ben inanıyorum ki, halkımız 7 Haziran’da bu konunun gereğiniyapacaktır. Vicdanlarını kullanarak AKP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir.Bundan sonra artık çalamayacaklar, halkımızı sömüremeyecekler veoyalayamayacaklardır” diye konuştu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KEMAL KILIÇLAROĞLUNUN OĞLU

07 Mayıs 2015 Perşembe 10:46

SİZİN GENEL BAŞKANINIZIN SSK MÜDÜRLÜĞÜ ZAMANINDA İNSANLAR HASTANELERDE HASTALIKTAN DEĞİL PİSLİKTEN ÖLÜYORDU,GENEL BAŞKANINIZ NEKİ SİZ NE OLASINIZ...

Küçük düşünürler

07 Mayıs 2015 Perşembe 10:33

Sizin zihniyetiniz 80 yıldır ne yapmışki şimdi ne yapacak? Jakoben tutumunuzla Halk partisinden çok EMEKLİ ÖĞRETMENLER VE AVUKATLAR PARTİSİSİNİZ.

vatandaş

07 Mayıs 2015 Perşembe 08:38

ya ne hikmetse chp dedinmi aklıma kuyruklar karneler baskı dayatma zulüm geliyor sakın gelmeyin chp başa geçtide bu ülke ne zaman rahat gördü bilen varsa söylesin

sokrates

06 Mayıs 2015 Çarşamba 23:08

3 vekil chp veya 3 vekil MHP çkarsa Isparta elimize ne geçer sonuçta muhalefet 5 yılda bir oyumuz var düşümüp öyle kull****ım

sakın

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:41

chp sakın siz gelmeyin size tahammülümüz yok sizde din kitap abdest yok gevur bile sizden çok ALLAHIM var olduğuna inanıyor siz bereketsizsiniz geldiğiniz yeri kurutuyorsunuz sizde ALLAH diyene baş örtüsü takana tahmmül edemiyorsunuz

dert baska

06 Mayıs 2015 Çarşamba 19:19

Muhalefet partilerine tavsiyem polemige girmeyiniz sadece guzel dusuncelerinizi kararli bir sekilde anlatiniz baska birsey yapmayiniz sadece vaadlerinizi anlatiniz cunku artik bu toplum herseyi gordu toplumun derdi gecim gecim gecim yani para para para yani diger bir degisle ekonomi ekonomi ekonomi Allah dogrulugu durustlugu emretti durust olmaya devam devam devam benim ulkem zengin onemli olan gelirin topluma esit sekilde dagitilmasi gerisi gelir....

KAMİL CAN

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:39

SİZİN ASALETİNİZ VE DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ YALANCILARI VE ÇIKARCILARI RAHATSIZ EDİYOR.ANCAK BİZ SADE VE DAHA ÖNCE KANDIRILMIŞ VATANDAŞLAR OLARAK SİZİ DESTEKLEYECEĞİZ,ARTIK...

AMAN DİKKAT

06 Mayıs 2015 Çarşamba 13:22

VEKİL ADAYI ARKADAŞ SEN ŞİMDİDEN SAKİNLEŞTİRİCİ HAPINI YANINA ALKİ 7 HAZİRAN AKŞAMI HER YER KAPALI OLABİLİR.SONRA KRİZ GEÇİRMEYESİN.

kml

07 Mayıs 2015 Perşembe 09:01

bu vekil arkadaş zaten eczacı cebin de gezdiriyordur. 7 haziran akşamı sırtının üstüne atılıp gidecekler. haberleri yok.

ispartali

06 Mayıs 2015 Çarşamba 13:06

Chp aman ha kacinin ve sakinin chp bize uymuyor hizmet hic bekleme chp konusur Ak parti yapar chp nin gecmisine bakin ne oldugu bellidir Ak parti bir hayal bir umut bir velecektir bir aydinliktir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR