20 Nisan 2024 Cumartesi

Dinçtürk aday adayı oldu

Dinçtürk aday adayı oldu

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli isimlerinden, şehrinyakından tanıdığı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, Haziran ayında yapılacak olanmilletvekilliği seçimlerinde partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Başarılı bir siyaset ve iş geçmişi bulunan Dinçtürk butecrübesini Ispartalılar için TBMM’de kullanmak istiyor. Cumhuriyet HalkPartisi, Türkiye Cumhuriyeti demek, Türkiye Cumhuriyeti de, Cumhuriyet HalkPartisi demektir diyen ve yola çıkan Eczacı Dinçtürk, partisini ülkeninkuruluşuna imza atmış dev çınar olarak nitelendirdi.

AİLEDEN GELENCHP’LİLİK

1967 doğumlu, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunuolan İsa Önder Dinçtürk, aday adaylığı hakkında şu görüşlere yer verdi;“Siyasete dün girmiş biri değilim. Yaklaşık olarak 25 yıldır aktif siyasetiniçerisindeyim. Bazen bana soruyorlar neden CHP diye? CHP demek, TürkiyeCumhuriyeti demektir. Yine Türkiye Cumhuriyeti demekte CHP demektir. Ben vekardeşlerim devlet terbiyesi alarak yetiştik. Ne yazık ki günümüzde devletiyönetenlerde bu özellik kalmadı. Devlet ciddiyeti içerisinde büyüdüğüm ve CHPbilincini kendime hayat tarzı edindiğim için, iktidara giden bu yoldaIspartamıza hizmet için bende varım. 48 yıllık yaşamımı sosyal demokrat yoldadevam ettirdim. Çizgimde en ufak bir sapma olmadan sonsuza kadar devam edecek.Isparta’nın Aksu ilçesinden 18 yıl eczacılık yaptım o ilçemizde CHP’ninkuruculuğunu ve ilçe başkanlığını üstlendim. 2008 yılında Isparta’ya gelerekYedişehitler Mahallesi’nde eczacılık mesleğime devam ediyorum. Aksu’da ki ilçebaşkanlığımdan sonra 6 yıl CHP İl Yönetimlerinde görev aldım. Yine CHP’deMerkez İlçe Başkanlığı ve kurultay delegeliği de yaptım. Ayrıca 1997 yılındaÇağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Isparta Şubesinin kurucuları arasında yeralıyorum. Isparta Eczacılar Odası, Yakaavşar ve Karağı Köyleri Kalkındırma veYaşatma Dernekleri, Yürüme Engelliler Derneğinin de aktif üyesiyim.Arkadaşlarımızla birlikte Isparta ADD Şubesinde üyelikte de bulundum. Ailemdenve kültürümden gelen CHP’liliği sonsuza denk sürdüreceğim” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bojuware 201

12 Şubat 2015 Perşembe 17:56

Seçimi kazan yada kazanma en azından yeni insanlar kazan Chp nin gülen yüzü olduğunu ispatla Cum. değer olduğunu anlat sarıklı çarıklı hırsız kokarların yalanını talanını anlat bir gün vekilsin.

GGFFDS

12 Şubat 2015 Perşembe 21:18

CHP DEN HİÇBİRŞEY OLMAZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR