19 Nisan 2024 Cuma

DİNÇTÜRK'TEN ROMAN HAVASI

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Zafer Mahallesi’nde yaklaşık 200 roman tarafından karşılanarak sevgi seline tutuldu. Geçtiğimiz akşam yapılan roman buluşmasında, sorun ve sıkıntıların CHP iktidarıyla çözüme kavuşacağı aktarıldı.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili MilletvekiliAdayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz akşam Zafer Mahallesi’nde yaşayanroman vatandaşlarla buluştu.

Zafer Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde yaklaşık 200 roman tarafındancoşkulu bir kalabalıkla karşılanan CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa ÖnderDinçtürk, daha sonra Cennet Caddesi’ni ziyaret etti.

Burada da romanlar tarafından davulla – zurnayla  ağırlanan CHP Isparta Milletvekili AdayıDinçtürk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kesimleri kucaklayan bir partiolduğunu vurgulayarak, 8 Haziran’dan sonra ülkedeki sıkıntıların sona ereceğinibelirtti.

“ONLARI EN İYİ BİZTANIYORUZ, SORUNLARINI DA EN İYİ BİZ BİLİYİORUZ”

CHP’li Dinçtürk, “Biz romanları en yakından tanıyanpartiyiz, hatta partimizin İzmir 5.sıra milletvekili adayı da bir roman. Biz,Cumhuriyet
Halk Partisi olarak renkli kişilikleri ve sıcak kanlılıkları ile tanınan romanvatandaşlarımızı gönülden seviyoruz. Onlar da bizi ve partimizi seviyorlar.Onları yakından tanıdığımız için sorun ve sıkıntılarını da en iyi bizlerbiliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR