20 Nisan 2024 Cumartesi

DİNAR REDDETTİ!

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın yaptığı itiraz üzerine tutuklandı.

Isparta

Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı,Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındıktan sonra 17 Mart'ta mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Sibel Kayacan ve Abdullah Özer'in tutuklanması talebiyle Burdur Sulh Ceza Mahkemesine başvurdu.

Yapılan itirazı değerlendiren mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi. Karar sonrası Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayacan ve Özer'i gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklananların avukatlarından Egemen Tanyıldız tarafından Dinar Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu da reddedildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

15 Nisan 2016 Cuma 15:00

Hayatımda bunlar kadar inat insan görmedim kapıdan kovsan bacadan girerler hala güvendikleri yerler var demekki,insan bi geçmiş muhasebesi yapar bunlarda böyle birşey yok,tövbe nedir bilmiyorlar yada allah tövbeyide nasip etmiyor bunlara,senin ne işin var ****arda suçun yoksa çıkgel korkak lider olurmu bu kadar insanın hayatını,imanını,aile hayatını,geleceklerini mahvettin,bunlar bu ülkenin seçkin beyinleriydi allah belanı verdi yine yok,demek bilerek yaptın utanmadan üstadı kullandın ÖDLEK SENİ

Sdü

15 Nisan 2016 Cuma 20:57

Baki yeşil internettemi yaşıyorsun sen??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR